Kundeservice: support@butler-loftet.dk
Inspiration ? // Se vores videoer her

NN07 - Morgendagens klassikere

Det danske brand NN 07 er essensen af eventyrlyst og det globale borgerskab. Akronymet "NN" står for "No Nationality", hvilket henviser til en mission om at skabe morgendagens klassikere gennem tidløst design. NN 07 skaber en stil, som ikke er inddæmmet af landegrænser og nationalitet. De ser verden som et globalt samfund, hvor mennesker og nye kulturelle nuancer er en uendelig inspirationskilde, som nærer kreativiteten og skaberkræften bag designfilosofien for NN 07 – upåagtet af tid og sted.

Siden begyndelsen i 2007 har NN 07 kompromisløst stræbet efter at skabe designs med fokus på hver eneste detalje. Deres motiv er at få den almindelige mand til at værdsætte og forelske sig i tøjet og håndværket. NN 07s kombination af de skandinaviske designtraditioner og deres dybe forståelse for kvalitet danner grundlag for deres tidløse designfilosofi, hvilket gør det til en smal sag at kombinere deres tøj med tidligere kollektioner og modetrends, så du kan personificere dit eget udtryk.

Kompromisløs komfort og stil

Bukser og Chinos er NN 07s hjerteblod og en af hjørnestenene for deres succes og popularitet. Om end du er til slim fit chinos, normale bukser eller habitbukser, så dækker NN 07 dig ind. Buksernes kvalitet er en af de primære årsager til deres store popularitet, fordi den kompromisløse komfort går igen hos alle deres designs – hvad end det er til praktisk- hverdags- eller festligbrug. NN 07 stræber konstant efter at udvikle sig, så de fortsat kan forblive i førersædet, når det kommer til bukser og chinos i verdensklasse.

Du kan med fordel kombinere et par chinos med en af deres skjorter. NN 07 er der især to fokuspunkter, som betyder alt, når de skal skabe en god skjorte – nemlig materiale og pasform. Hos Butler-Loftet har vi alt fra oxfordskjorter, flannel, denim og mange andre. De samarbejder med de bedste stoffabrikker i Italien og rundt omkring i verden, så de kan skabe det bedst mulige produkt.

At rejse er at leve

Hvis man skulle beskrive NN 07 med et citat, så ville H.C. Andersens berømte sætning "at rejse er at leve" være en oplagt mulighed. Rejserne til fjerne lande, fremmede kulturer og spændende mennesker er en essentiel del af NN 07s DNA, og den primære inspirationskilde og fundament for brandets kollektioner.

Deres SS19 kollektion tager udgangspunkt i en rejse til Cape Town i Sydafrika. Her var det især byens farverige kontraster, som gav stof til eftertanke og inspiration til den nye kollektion. Et land med en mørk fortid dog med en spirende optimisme for fremtiden. Et Cape Town som hviler mellem bjergene i baggrunden og det brølende ocean i fronten. Fra de trendy ginbarer og hipstercafeerne i Camps Bay til den barske virkelighed i de tæt befolkede townships på skråningerne uden for Hout Bay. Byen kan opleves både på godt og på ondt, men på trods af det, har man en vilje og en lyst til at fejre hinandens forskelligheder – at hylde de farverige kontraster.

Hver af NN 07s kollektioner kommer med nye fortællinger, et nyt sted samt nye og anderledes kulturer. Deres rejse har bragt dem fra Havana i Cuba til Kyoto i Japan, fra Wangala i Kenya til Verbier i Schweiz. NN 07 åbner verdenen, og inviterer os til at se verdenen med andre briller.
Kunne du lide vores indlæg om NN 07?

På vores side, The Journal, kan du finde massere af spændende indlæg om Butler-Loftets brands, videoer, nye kollektioner og meget mere.

Vi er glade for, at du ville læse med.