Vi sender pakker som normal
Butikkerne er lukket - afhentning muligt fra 11-14.00
Byt Julegave ?
Læs her hvordan

No nationality 07

Det danske brand NN 07 er essensen af eventyrlyst og det globale borgerskab. Akronymet "NN" står for "No Nationality", hvilket henviser til en mission om at skabe morgendagens klassikere gennem tidløst design. NN 07 skaber en stil, som ikke er inddæmmet af landegrænser og nationalitet. De ser verden som et globalt samfund, hvor mennesker og nye kulturelle nuancer er en uendelig inspirationskilde, som nærer kreativiteten og skaberkræften bag designfilosofien for NN 07 – upåagtet af tid og sted.

Bukser og Chinos er NN 07s hjerteblod og en af hjørnestenene for deres succes og popularitet. Om end du er til slim fit chinos, normale bukser eller habitbukser, så dækker NN 07 dig ind. Buksernes kvalitet er en af de primære årsager til deres store popularitet, fordi den kompromisløse komfort går igen hos alle deres designs – hvad end det er til praktisk- hverdags- eller festligbrug. NN 07 stræber konstant efter at udvikle sig, så de fortsat kan forblive i førersædet, når det kommer til bukser og chinos i verdensklasse.

Hvis man skulle beskrive NN 07 med et citat, så ville H.C. Andersens berømte sætning "at rejse er at leve" være en oplagt mulighed. Rejserne til fjerne lande, fremmede kulturer og spændende mennesker er en essentiel del af NN 07s DNA, og den primære inspirationskilde og fundament for brandets kollektioner.
< 1 2 3 4 >