Kundeservice: (+45) 9631 5050

NA-KD lander hos Butler-Loftet

Det svenske brand NA-KD kommer til Butler-Loftet! NA-KD er et af 20 hurtigst-voksende modebrands i Europa, og på trods af brandet først kom til verdenen i 2015, har det allerede høstet stor popularitet. Deres mission er at skabe tøj til den stilbevidste kvinde, som følger med tidens trends, og samtidigt har en overkommelig pris. Igennem de seneste år er tøjet fra NA-KD blevet båret af diverse Instagram influencers og celebtrities, som har rost det alsidige brand til skyerne. Med NA-KD får du god mulighed for at blive klædt moderigtigt og stilet fra top til tå, så du kan være med på tidens trends. Uanset om du er til farver og mønstre, eller du mere fortrække de simple og afdæmpede styles til dit outfit, så har NA-KD noget at byde på. Deres nye kollektion indeholder både tøj, sneakers, undertøj og accessories.

Lørdag den 2. marts får du muligheden for at købe den nye NA-KD kollektion online og i butikken hos Butler-Loftet, hvor vi disker op med lækkerier, goodie og giveaways til de heldige. Tilmeld dig begivenheden på Facebook her.

NA-KD x Astrid Olsen

Den danske Youtube-stjerne Astrid Olsen er en af de influencers herhjemme, som har det tætteste samarbejde med NA-KD. Hun har lavet tre kollektioner sammen med NA-KD, som er stærkt inspireret af hendes unikke københavnske gadestil. Denne gang har man fokuseret på at give diverse styles et minimalistisk udtryk men med et farverigt og trendy indspark. Hos Butler-Loftet får vi bl.a. nogle af hendes tidligere populære styles hjem fra hendes forrige kollektion, som lander sammen med mange andre nye styles fra NA-KD hos Butler-Loftet både i butikken og online lørdag den 2. marts.