Vi sender pakker som normal
Butikkerne er lukket - afhentning muligt fra 11-14.00
Byt Julegave ?
Læs her hvordan

Mulberry

Mulberry er Englands største og stolteste virksomhed inden for luksus lædervarer. De er kendt for deres håndlavede tasker, som er fremstillet af Mulberrys passionerede, kyndige og talentfulde buntmagere. Kvaliteten i deres tasker kommer til udtryk i deres slogan og design-dna, "Built to last", hvilket er et grundprincip alle deres produkter er fremstillet ud fra.

Hos Butler-Loftet har vi et stort udvalg af Mulberry tasker, clutches, punge og meget mere. Deres styles kommer både i klassiske nuancer og styles, men de leger også med friske farver og kreative silhuetter. Du kan se en del af vores udvalg her på siden, men vi har et større udvalg i vores butik, hvor du helt sikkert kan finde noget til enhver smag

MULBERRY SHOP I NORDJYLLAND

Hos Butler-Loftet har vi et flot udvalg af Mulberry tasker. Vores Mulberry varer kan ikke købes online, men kun i vores fysiske butik hos LOFT by Loftet i Aalborg. Alle de viste Mulberry varer finder du i butikken, hvor du også finder et større udvalg af Mulberry styles, vi har nemlig et endnu større udvalg offline. Du kan også se flere styles på vores Instagram @LoftbyLoftet. Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information.

Om Brandet

Både Mulberrys navn og træ-logoet, stammer fra de morbærtræer, som stifteren Roger Saul gik forbi hver dag til skole som barn. Sammen repræsenterer de to ting, kærligheden til naturen, vigtigheden ved familien og væksten af brandet. Mulberrys designs er kendetegnede ved de tidsløse designs sammensat med traditionel kvalitet.

Følg med på Instagram