MANGLER DU HJÆLP?
Kontakt support@butler-loftet.dk
Vi oplever problemer med ViaBill
Forsøg med en anden betalingsmetode eller prøv senere

Mulberry

Mulberry blev grundlagt i 1971. De er den største producent af luksuslædervarer i Storbritanien - med to fabrikker i Somerset og et designstudio i London. Deres legende tilgang til design fortolker den britiske arv for moderne livsstil gennem tasker, accessories og smykke kollektion, de skaber til mænd og kvinder. De sætter en stor ære i at skabe produkter, som er holdbare, elsket og kan videregives til den næste generation.

Selvom Mulberry efterhånden har 50 år bag sig, er de stadigvæk tro mod deres arv inden for det stolte britiske håndværk. De støtter fortsat op om et fællesskab af håndarbejdere på deres kulstofneutrale fabrikker. Dertil holder de deres forretningsmodel lokal og transparent, hvilket betyder at over 50% af Mulberrys lædertasker stadig produceres i Somerset.

Hos Butler-Loftet har vi et stort udvalg af Mulberry tasker, clutches, punge og meget mere. Deres styles kommer både i klassiske nuancer og styles, men de leger også med friske farver og kreative silhuetter. Du kan se en del af vores udvalg her på siden, men vi har et større udvalg i vores butik, hvor du helt sikkert kan finde noget til enhver smag

MULBERRY SHOP I NORDJYLLAND

Hos Butler-Loftet har vi et flot udvalg af Mulberry tasker. Vores Mulberry varer kan ikke købes online, men kun i vores fysiske butik hos LOFT by Loftet i Aalborg. Alle de viste Mulberry varer finder du i butikken, hvor du også finder et større udvalg af Mulberry styles, vi har nemlig et endnu større udvalg offline. Du kan også se flere styles på vores Instagram @LoftbyLoftet. Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information.

Om Brandet

Både Mulberrys navn og træ-logoet, stammer fra de morbærtræer, som stifteren Roger Saul gik forbi hver dag til skole som barn. Sammen repræsenterer de to ting, kærligheden til naturen, vigtigheden ved familien og væksten af brandet. Mulberrys designs er kendetegnede ved de tidsløse designs sammensat med traditionel kvalitet.

Følg med på Instagram