MANGLER DU HJÆLP?
Kontakt support@butler-loftet.dk
Videoinspiration
MEN - WOMEN

Moves


Minimum blev etableret I 1997 af Peder Tang og har base på havnen I Aarhus. Det startede med at han åbnede en lille butik i hjertet af Aarhus. I 1999 voksede det sig større, da Peder Tang fik selskab af nogle unge entreprenører. Samarbejdet udviklede sig til et selvstændigt tøjmærke og de lancerede den første Minimum kollektion. Kollektionen var en ren mandelinje, kvindelinjen blev først introduceret og lanceret i 2007. Peder Tang og hans partnere er stadig en centreret del af Minimum i dag. Brandet er vokset stærkt siden starten og er i dag en stor del af den danske modescene. De har haft stor succes med deres skandinaviske design, hvor enkle linjer og minimalisme er kendetegnet.
< 1 >

Moves by Minimum


Moves er Minimums nyeste initiativ og sub-brand. Det er en del af tøjmærkets damelinje. Moves by Minimum er en meget eftertragtet linje, da det er en linje af high-street styles. Moves er designet med henblik på kvinden eller pigen der har fingeren på pulsen, som er optaget af og ved hvad den næste store trend er. Sub-brandet sørger for at den mode elskende pige har næste sæsons it-items i sin garderobe. Kollektionen har styles der følger modens trends, og du kan derfor finde matchende sæt, mønstret toppe, bukser, shorts, nederdele og T-shirts med tryk. Mønstrene inkluderer blandt andet striber, blomster og grafisk print. Shortsene kan du også finde i modellen Bermuda, som har fået nyt liv, med feminine detaljer og i forskellige prints. Selvom denne kollektion byder på mere spræl end hvad vi normalt ser fra Minimum er det tydeligt at se hvilket brand der står bag. Moves har undertoner af det skandinaviske look med enkle og klare linjer med et twist af rå feminine toner.

Online forhandler af Moves by Minimum


Butler-Loftet.dk er officiel online forhandler af Moves by Minimum til kvinder og piger. Med et køb fra Moves by Minimum går du ikke på kompromis med hverken kvalitet eller stil. Det er et brand der rammer trendsene spot on og giver dig produkter i god kvalitet. Brandet præsenterer styles der bliver en stor del af modebilledet nu og de kommende sæsoner. På Butler-Loftet.dk har du altid 30 dages fuld returret hvis du ikke er 100% tilfreds med dit køb.