Kundeservice: support@butler-loftet.dk
Inspiration ? // Se vores videoer her

Moss Copenhagen tøj til kvinder

Moss Copenhagen er et kendt dansk fashion brand med rødder i København. Den populære virksomhed producerer modetøj til kvinder og går op i at skabe dansk design med kant. Brandet blev etableret i 2010 og har siden hen vokset sig stort på markedet og er blevet et af de foretrukne mærker blandt de yngre piger. Virksomheden kommer med kollektioner flere gange om året, som altid byder på spændende og nye styles.
< >

Tøj fra Moss Copenhagen

Nøgleordene bag brandet er enkelt, råt og minimalistisk. Moss Copenhagen er især kendt for deres basisvarer, enkelte farver og deres priser, som er til at komme til for de unge studerende. Udtrykket er samtidig stilet og simpelt, ydermere er pasformen ofte afslappende og man føler sig godt tilpas i deres klæder. Moss Copenhagen kan godt lide at skille sig ud med deres minimalistiske, beton- og naturpræget indretning i butikkerne, deres gennemsigtige poser samt sexede imagebilleder med letpåklædte modeller.

Butler-Loftet.dk er officiel online forhandler af Moss Copenhagen

Hos Loftet.dk er vi så heldige at forhandle Moss Copenhagen, i vores sortiment er der at finde diverse elegante og mønstrede kjoler, basic, strik, fit skindbukser og den eftertragtede Alva MSCH tee i 100% bomuld med print. Vores Boyfriend og Patch T-shirts fås i fire forskellige farver: ink/white, blå, army, navy, sort/hvid, black/white og hvid/burgundy. Størrelserne ligger fra XS, S, M til L. Løbende vil der komme nye spændende styles fra det københavnske fashionbrand, både på Loftets webshop og i vores butikker som har adresse i henholdsvis Aalborg, Århus, Hjørring, Odense, Randers og på Amager. Når du shopper online på Butler-Loftet.dk yder du fuld returret på købet. Dette skal foregå inden for 30 dage og det eneste du skal gøre er, at medbringe varen i din Loftet butik. Du har også mulighed for at sende varen retur til webshoppen, alt du skal gøre er at udfylde den medsendte returseddel, og så klarer vi resten for dig.