MANGLER DU HJÆLP?
Kontakt support@butler-loftet.dk
Julegave ?
Læs her
Modström

Modström


Modström er et ungt og nyskabende dansk high fashion brand, som har eksisteret siden 2004. De er kendt for at være først med de nye tendenser og går meget op i hele tiden at være nyskabende, nysgerrige, modige og fuld af attitude, når det kommer til skabelsen af deres kollektioner til piger. Modström har høstet stor succes på det danske marked, men er også blevet eftertragtet i udlandet, især for deres fine jakke og basiskollektioner.

Modströms DNA


Det der kendetegner Modströms designs er, at det skal være sjovt, modigt og lige nu, da de kun leverer styles som er up-to-the-minute. En af deres store forcer ses også i at de udgiver seks årlige kollektioner og to jakke - overtøjskollektioner, hvilket viser hvor hurtige og nyskabende de er. De sørger for, at du hele tiden kan være med på de nyeste trends og så oveni købet til fordelagtige priser. Modström giver dig alt fra vilde grafiske printet t-shirts til smukke elegante kjoler, så her er dine shopping muligheder uendelige. Modström laver et bredt sortiment - de har en fuldendt basiskollektion hvor du kan få alt fra toppe, tank toppe, T-shirts, leggings til basis kjoler. Og så har de deres kendte jakker, der også stiler bredt lige fra skindjakker til dunjakker, til blazere. De seks årlige kollektioner indeholder typisk strik, kjoler, jeans, toppe, bukser, skjorter og bukser.

Modström jakker og kjoler er populære sæson efter sæson


Butler-Loftet forhandler Modström, fordi vi ved hvor vigtigt det er at være modige og nyskabende i modebranchen. Vi ved også hvor elsket Modström er både i ind og udland, for deres innovative designs og her har de især stor succes med deres jakker og vinterjakker som altid er bestsellers. De er dog mere end bare vinterjakker, du kan også finde et stort udvalg af Modström kjoler, toppe, buksedragter, læderjakker og meget mere. Du finder altid et stort udvalg hos Butler-Loftet og husk at hold godt øje da det skifter hurtigt.