Kundeservice: (+45) 9631 5050

Mih Jeans til kvinder


M.i.h Jeans er uden tvivl denim pigens fortrukne denim brand. Mærket har eksisteret i fem årtier og har derfor opbygget en stor erfaring med en holdning og integritet der er til at kende. Mih går meget op i at fange den frisindede følelse samt at legemliggøre den afslappede og sikre ånd af den såkaldte blue-jean kultur. Brandet, som stammer fra London, er under ledelse af Chloe Lonsdale, som er grundlægger og kreativ direktør for Mih Jeans. MIH har formået at fortsætte med at udvikle deres karakteristiske signatur produkter med det helt perfekte fit og lækre innovative vaske.
< >

Køb M.i.h Jeans med perfekt fit


Mih er et erfarent brand med masser af attitude. Det essentielle for mærket er et ønske om, at skabe produkter som folk elsker at leve i. De er kendt for at have et perfekt fit, lækker blødhed og komfort, unik stretch kvalitet der løfter og holder på figuren. Derudover laves deres jeans i et hav af smukke vaske.

Butler-Loftet.dk er officiel forhandler af Mih Jeans

Butler-Loftet.dk forhandler M.i.h Jeans for at give dig en høj kvalitet samt et perfekt fit. Vores udvalg består af flotte modeller i innovative vaske. Kvaliteterne er af blød stretch med blandt andet bomuld, polyester og lyocell. Pasformen er for det meste slim fit, og stretchen gør at de sidder perfekt og har den bedste komfort. Du finder udvalget hos os på Loftet webshop, der kommer løbende nye modeller og nye flotte vaske så hold endelig øje. Mulighederne er store og du vil med garanti ikke fortryde et MIH køb.