Kundeservice: support@butler-loftet.dk
Inspiration ? // Se vores videoer her
Tommy Jeans

Tommy Hilfinger - Tommy Jeans til mænd


Tommy Hilfiger er et globalt brand af amerikansk oprindelse, der designer tøj til herre og drenge. Brandet er lanceret af designeren og ildsjælen Tommy Hilfiger i 1985, hvor den første kollektion af modetøj så dagens lys. Hilfiger begyndte med en kollektion til mænd, blandt andet med fokus på hans nu klassiske chinos, bukser og jeans. Brandet er kendetegnet ved den casual og klassiske tilgangsvinkel til tøjdesign med et twist. Tommy Hilfiger jagter ikke mainstream modetendenser og trends, men snarere design, som kan hænge i skabet sæson efter sæson.
< >

Klassiske design favoritter


På Butler-loftet.dk har vi et bredt sortiment af Tommy Hilfiger styles som jeans, T-shirts og skjorter. Vores udvalg er perfekt til at skabe et lækkert casual outfit. Hilfiger er et anerkendt og populært brand indenfor design og kvalitet af cowboybukser. På webshoppen finder du derfor et udvalg af brandets denim jeans og bukser til den mode- og kvalitetsbevidste mand. Med et Hilfiger køb får du et produkt af højeste kvalitet der uden tvivl vil blive en af dine nye graderobe favoritter i flere år på grund af tøjmærkets tidløse og klassiske design.

Shop Tommy Hilfiger online


Butler-loftet.dk er officiel online forhandler af Tommy Hilfiger til mænd og drenge. På webshoppen ønsker vi at have et bredt udvalg af kvalitetsmærker, derfor har vi valgt at inkludere Hilfiger som en del af vores sortiment. Vi opdaterer ofte med nye fede styles, så hold øje og bliv inspireret til dit næste Tommy Hilfiger køb. Hos Butler-loftet har du altid 30 dages fuld returret både på webshoppen og i butikkerne. Du 3skal blot udfylde den vedlagte returseddel og sende pakken tilbage til webshoppen.