Kundeservice: (+45) 9631 5050

Puma sneakers til mænd


Puma er et tysk sportsmærke etableret i 1924 af brødrene Adolf og Rudolf Dassler. For brandet startede det med fodboldsko, men med tiden har deres kollektion udvidet sig og inkluderer nu sko, tøj og udstyr til sport til herre og unge mænd. Puma blev etableret på et sporty grundlag, men er i dag både et foretrukket sports- og livsstilsbrand, der er kendt for sin høje kvalitet. Det er et sikkert valg til mænd og deres outfits. Puma er blevet et trendsættende brand der gerne bruger stærke farver til deres sneakers og sæson opdaterer de klassiske Puma sneakers.

Puma Suede til herrer


Puma Suede er en af de mest populære Puma sneakers med en klassisk silhuet. Sportsskoen blev introduceret i 1968 og båret af atleten Tommie Smith da han modtog sin olympiske medalje samme år. Puma i ruskind er også kendt som den originale basketball sko, og blev gjort mere berømt af break dansere i New York. Selvom sportsskoen er udviklet til sport og derfor yder støtte og giver bevægelsesfrihed får den modebevidste mand stadig en urban sneaker med kant, som fuldender hans look med et karakteristisk design.

Køb Puma sneakers online


Butler-loftet.dk er officiel forhandler af Puma sneakers til mænd, da det er et cool brand, der laver urban sko til mode-og kvalitetsbevidste herrer. Som din online forhandler tilbyder Butler-loftet.dk dig 30 dages returret. Hvis modellen ikke passer eller ikke lever op til forventningerne, skal du blot sende varen retur, og vi sender det ønskede til dig.