Vi sender pakker som normal
Butikkerne er lukket - afhentning muligt fra 11-14.00
Byt Julegave ?
Læs her hvordan

Parajumpers jakker til Mænd


Parajumpers er et brand, der designer jakker til herre og drenge. Brandet er kendt for deres produktion af innovative højkvalitets jakker, veste og parkaer. Brandet blev stiftet i 2005, og siden da har deres designs udviklet sig til at være nogle af de mest efterspurgte, når det kommer til eksklusivt overtøj. Deres designs er meget funktionelle, da jakkerne beskytter mod hård kulde og regn. Derudover har Parajumpers jakkerne fået stor anerkendelse i modeverden, som en trendy tidløs, men samtidig praktisk jakke.

Praktisk overtøj i lækkert design


Parajumpers jakkerne er fremstillet af slidstærk nylon og har flere detaljer der gør den perfekt til både det aktive liv og til hverdagen. Kraven fæstnes med en krog, der bliver brugt i faldskærmsudspring og der er flere lommer designet til at indeholde alt fra accessories til mobiltelefoner. Trods sine funktionelle detaljer og løsninger har jakken en tidløshed og et klassisk design der gør den anvendelig i flere sæsoner. Faktisk er Parajumpers motto - "That others may live" - forstået på den måde, at jakkerne er bygget til at beskytte os mod kulden. På Butler-loftet.dk kan du finde et bredt udvalg af de eksklusive Parajumpers jakker til herre og unge mænd.

Online forhandler af Parajumpers


Butler-loftet.dk er officiel forhandler af Parajumpers til mænd og drenge. Vi kan tilbyde dig et bredt udvalg inden for vinterjakker, veste og letvægts dunjakker. Hold øje med webshoppen for vi opdatere med nye styles til hver sæson, vi lover at du bliver inspireret til dit nye jakkekøb med det fede udvalg i Parajumpers. Vi har altid 30 dages fuld returret. Hvis jakken ikke lever op til forventningen eller du gerne vil lave en ombytning i farve eller størrelse skal du blot udfylde den vedlagte returseddel og sende jakken retur til os.