Kundeservice: support@butler-loftet.dk
Inspiration ? // Se vores videoer her

Mads Nørgaard tøj til mænd


Mads Nørgaard er efterhånden ved at være en erfaren herre i modeindustrien men det betyder ikke han er blevet kedelig, nej tværtimod. Siden 1986 har han givet ikke mindst den danske modebranche en masse at tale om og er som en af de eneste virksomheder som stadig producerer meget af sit tøj i Danmark. Hans filosofi har altid været at skabe tøj til mænd som er high fashion men brugbart og kan klare sig over mange sæsoner. Med andre ord leverer han høj kvalitet som er brugbart og tidsløst. Dog inviterer han tit nye spændende farver og detaljer indenfor. De leverer dog også kendte og elskede klassikere som Mads Nørgaard Klemens zip og sømandsstrik. Det overordnet look består altid af stilrent og tidsløst design men dog med kant.
< >

Mads Nørgaard strik


Butler-loftet.dk forhandler Mads Nørgaard strik og herre kollektioner hvor du får tidsløst unikt design med en høj kvalitet som holder mange sæsoner. Du vil altid kunne finde klassikere men også nye friske farver og masser af kant. Der vil dog også være helt basic styles, som altid kan bruges i garderopen og der giver dig kvalitet for pengene.

Mads Nørgaard t-shirts og bluser


Lad fornuften sejre og vælge lækkert klassisk design med et twist så finder du hos os altid et stort udvalg af Mads Nørgaard strik, jakker, t-shirts, skjorter og meget mere. Her er det kun fantastisen der sætter grænser. Du kan også købe Mads Nørgaard til piger på Loftet.dk.