Kundeservice: support@butler-loftet.dk
Inspiration ? // Se vores videoer her

Levi's® Tøj til mænd


Levi Strauss & Co er et amerikansk jeans mærke som igennem en lang årrække har været favorit hos mange pga. deres gode kvalitet og stilsikre design. Levis blev anerkendt pga. brugen af deres slidsikre denim, som var yderst holdbar til de hårdtarbejdende guldgravere under Guldfeberen i Californien. Brandet blev etableret i 1953 af Levi Strauss og Jacob Davis, som senere fortsatte deres succes med deres mest solgte model 501. Levis er stadig kendt for deres gode kvalitet og fede designs til mænd og herre. Hvis du ønsker tidsløst design, som holder år efter år, så er Levis et sikkert valg
< >

Levi's® jeans og T-shirts til mænd


Levis holder sig opdateret indenfor nye trends men holder fast i deres gode kvalitet, som er holdbar og tidsløse. Levis har med tiden udvidet deres sortiment, så de også producerer T-shirts, sweatshirt og jakker. Levis fortsætter med at være nutidig og designer tøj, hvor pasformen er i top. Brandet er altid garant for god kvalitet og stilrent design, hvorfor du kan shoppe Levis på Butler-loftet.dk.

Shop Levi's® online


Butler-loftet.dk er officiel forhandler af Levis til mænd og drenge. Tjek vores udvalg af fede styles på webshoppen og bliv inspireret til dit næste køb. Hvis du vil være garanteret god kvalitet og et nutidigt look, hvor god pasform er af høj prioritet, så er Levis et sikkert valg. Butler-loftet.dk giver dig sikker levering med Gls eller Post Danmark. Hvis købet ikke passer eller ikke er som ønsket, så sender du blot varen retur eller afleverer den i vores fysiske butikker. Du skal blot vedlægge eller medbringe retursedlen.