MANGLER DU HJÆLP?
Kontakt support@butler-loftet.dk
Julegave ?
Læs her

mdk / munderingskompagniet


Munderingskompagniet er et high fashion dansk designer brand som er skabt af Stine Christa Engel Busk i 2005. Hun har med sin skarpe sans for stærkt design, tekstiler og detaljer fået stor succes med at skabe skindjakker til kvinder, både dansk og internationalt. Hun siger selv, at det vigtigste for hende er, at sætte sig i hendes kunders sted, sådan at hun giver de piger og damer, der ønsker en ny skindjakke lige præcis dét, de har brug for og drømmer om at have på - en skindjakke der sidder perfekt og er blød og komfortabel. Hun ser derfor mere sig selv som en kunde frem for en designer. Hun ville have 100% fokus på det hun skaber, og skabte derfor et undermærke ved navn MDK, hvor der kræses om læder varer.

MDK skindkvalitet


Der bliver kun brugt det bedste vaskede og behandle italienske læder og med Stines flair for luksus ses dette i hver eneste Munderingskompagniet læderjakke, som har et unikt og vintage look. Dette medvirker også til at MDK's læderjakker til kvinder i dag bliver solgt i nogle af de fineste butikker rundt omkring i verden.

MDK læderjakke


Loftet forhandler MDK skindjakker da de er af utrolig høj kvalitet og er klassiske af design men med en spændende og vintage twist. Dame jakkerne bliver produceret i det lækreste bløde italienske skind og der bliver kælet for hver detalje. Læderjakkerne fås i mange flotte naturfarver såsom sort, brun og grå. Skindjakkernes rå og unikke detaljer gør dem til det perfekte supplement til dit klædeskab. Du kan skabe det komplette jeanslook med dem eller sætte dem over en sød kjole for et mere feminint look. Mulighederne er mange og hos Butler-Loftet.dk giver vi dig også MDK's læderleggings, nederdele og skindbukser, så du kan roligt shoppe løs.