Nem retur // vedlægger GLS returlabel i pakken

Mads Nørgaard tøj


Mads Nørgaard er et kendt, dansk tøjmærke, der særligt kom frem i forbindelse med den populære, stribede Mads Nørgaard langærmede trøje. Trøjen er efterhånden ikonisk og er også blevet produceret af andre herefter. Kombinationen af den høje hals, de farverige striber og ribmønstret gør den til en populær trøje, der passer perfekt til hverdag, og som samtidig sidder behageligt på kroppen.

Hos Butler-Loftet er vi online forhandler af Mads Nørgaard til både MEN og WOMEN
< 1 2 >

Dansk skandi-stil med pust af farve


Skal man sætte fingeren på, hvad Mads Nørgaard stilen indebærer, er det i særlighed en finpudset skandi-style. Stilen er klassisk, stilren, præget af enkle farver, unisex og nordisk i sit udtryk. Nogle elementer er farverige og tilfører tøjet noget legesygt og moderne, mens andre items er forbeholdt enkle farvevalg og gode materialer. Mads Nørgaard tøj er primært egnet til hverdagen, men kan styles op med skjorter, smykker, sko eller lignende. De klassiske striber kan stå alene og tilføre et maritimt præg eller kombineres til et enkelt jakkesæt og gå til et sommerbryllup eller en fødselsdag.


Tjek Nørgaards striber hos Butler-Loftet.dk


Er du på jagt efter en klassisk Mads Nørgaard trøje, eller ønsker du at udforske det danske tøjmærkes univers? Tjek vores udvalg af Mads Nørgaard på Butler-Loftet.dk. Vi tilbyder klassikere til kvinder og mænd og forsøger altid at have de mest eftertragtede items på lager. Vi fører eksklusive mærkevarer - tjek også vores andre mærker online.