MANGLER DU HJÆLP?
Kontakt support@butler-loftet.dk
Videoinspiration
MEN - WOMEN

Levi's® Tøj og jeans


Levi's er et amerikansk tøjmærke, der har rødder helt tilbage til 1853'ernes San Francisco, hvor man så at sige opfandt mærkevaren 'blue jeans' og tog patent på produktet. I dag er patentet ophævet, men Levi's har en solid historie som et af de førende brands inden for denim og jeans. Brandets logo, der sidder fæstet på den øverste jeanskant, viser to heste for spænd, som prøver at rive et par Levi's over - uden held.

Hos Butler-Loftet forhandler vi både Levi´s til mænd og kvinder

501's, 511's, og 711's


De klassiske jeans fra Levi's med modelnummeret 501 er populære jeans, der har en lang historie særligt i forbindelse med rock 'n roll og biker-miljøet. I dag er mange forskellige modeller fra Levi's populære både blandt kvinder og mænd netop på grund af de enkle linjer og klassiske pasforme. Levi's har en lang historie, og brandets cowboybukser er også en del af de tidlige amerikanske cowboyfilm, hvor denne type jeans blev populære blandt arbejderklassen.


Butler-Loftet klædt i Levi's


Skal du have fat i dit eget par Levi's jeans? Tjek vores udvalg af Levi's jeans og find den model, der passer dig. Kombinér dine jeans med en klassisk, crisp, hvid t-shirt eller en farverig skjorte og gør jeansene til en del af din stil. Med et par Levi's har man altid en sikker vinder i klædeskabet, og de kan styles til det meste - fest eller hverdag.