MANGLER DU HJÆLP?
Kontakt support@butler-loftet.dk
Videoinspiration
MEN - WOMEN

Lee


Denim og jeans fra Lee har rødder helt tilbage til 1889 i Kansas, USA hvor brandet blev stiftet af Henry David Lee under navnet H.D Lee Mercantile Company. Som ét af de orginale jeansmærker, har brandet været i konstant udvikling og er nu en af de største jeansleverandør til butikker over hele verden. Hvor mærket begyndte med at producere arbejdsbukser, har de nu en bred kollektion af moderigtig kvalitetstøj som bl.a. omfatter dame jeans, bukser, denimjakke, skjorter og sweatshirts. Lee har netop fejret deres 125 års jubilæum, hvilket viser at modetøj og kvalitet sagtens kan gå hånd-i-hånd

Lee Jeans og bukser til kvinder


Lee er især kendt for deres gode pasforme til kvinder samt deres flotte metervarer i den bedste jeans kvalitet. Mærket skaber jeans til damer på meget fine væve, som typisk er en meget tidskrævende proces, men som betyder bukserne sidder bedre. Shop f.eks. de kendte Skyler og Scarlett jeans fra Lee med perfekt pasform og fit online hos Butler-Loftet.dk, vi leverer dag til dag.

Butler-Loftet.dk er online forhandler af Lee Jeans


Køb dine nye Lee jeans på Butler-Loftet.dk. Vi er officiel online forhandler af brandet, og har et stort udvalg af Lee jeans og bukser. Får du brug for hjælp til størrelse, kan du kontakte vores kundeservice som gerne hjælper og guider til det rigtige valg af model og størrelse. Et par kvalitets jeans som fra Lee kan holde mange sæsoner i din garderobe, og et par lækre bukser som et par jeans vil kunne redde en hver tøjkrise hos enhver pige.