Kundeservice: support@butler-loftet.dk
Inspiration ? // Se vores videoer her

Junk de luxe tøj til mænd


Junk de Luxe er etableret i 1986 af Thomas Grundorph og laver modetøj til mænd. Brandet er blevet meget populært i Danmark og i store dele af Europa. De producerer casual modetøj med et touch af rock n' roll. Looket er stilrent, klassisk og med skarpe linjer. Deres inspiration bliver fundet i kunst, mennesker og i mode. Baggrunden for brandets navn er, at Thomas Grundorph startede mærket med det formål, at importere brugte jeans og andet brugt tøj fra USA. Formålet var at der blev ændret på det brugte tøj og derefter solgt videre med et strejf af hans eget design.

Simpel, afslappende og knivskarpe blazere og bukser


Brandet laver stilsikker og maskulin mode til hverdagens garderobe. Junk de Luxe forstår at være dybt fundamenteret i vintage traditioner, men stadig kigge fremad. Samtidigt fokuserer de på bæredygtighed hvilket gør det urbane brand til noget helt ekstraordinært. Deres stil er enkel, tidløs og med skarpe designs. Deres stil bærer præg af klassisk vintage og urban attitude. Især fransk maskulin mode med et cool twist, som giver en mere afslappet holdning fremfor traditionel kølig og skarp mode.

Butler-loftet.dk er officiel online forhandler af Junk de Luxe


Du finder Junk de Luxe hos Butler, fordi deres tøj har flotte detaljer og er lavet i høj kvalitet. Hos os byder udvalget på blandt andet bukser, shirt, skjorter, t-shirts, tees med print, strik, habitjakker, sweat pants og jakker. Kig ind på butler-loftet.dk eller i en af vores butikker. Husk at du altid har 30 dages fuld returret, alt du skal gøre er at sende varen til vores webshop eller komme ind med det i en af vores Butler butikker.