Nem retur // vedlægger GLS returlabel i pakken

Jane Kønig Smykker


Danske smykkedesigner Jane Kønig er uddannet på Danmarks Designskole. Hendes store passion for de ældre teknikker som guldsmed, har gjort hende til en anerkendt smykkedesigner. Sæson efter sæson kommer der nye ikoniske design i kollektionen.
Hvis du har lyst til at lære mere om Jane Kønig, kan du se med her.
< 1 2 >


Find den rigtig Jane Kønig ringstørrelse online


Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge ? Husk at du altid er velkommen i vores butik hvor vi hurtigt kan måle finde fingre for at finde den rigtige størrelse. Kig forbi LOFT by Loftet som er forhandler af Jane Kønig i Aalborg. Et godt fif er at tage finde en ring derhjemme som passer godt. Med en lineal måler du dens inder-diameter. Hvis ringen f.eks måler 15,9 mm skal du købe størrelse 50 i din nye ring.

Således er 15,3 mm = 48, 15,9 mm = 50, 16,5 mm = 52, 17,2 mm = 54, 17,8 = 56, 18,5 = 58, 19,2 = 60.

Vores bedst solgte ringstørrelser er 52, 54, 56 og 58.


Vedligeholdelse af Jane Kønig smykker


De fleste af Jane Kønigs smykker, som vi forhandler her på butler-loftet, er lavet af sterlingsølv 925. Smykkerne er derfor belagt med 18 karat guld eller rhodium. Det betyder at smykkerne har brug for vedligeholdelse for at forlænge belægningens levetid. Husk at alle disse smykker ændre sig efter brug. Vi anbefaler at du tager smykker af når du sover, vasker hænder, går i bad eller dyrker sport m.m. Du kan regelmæssigt rense dine smykker. Brug neutralt rengøringsmiddel, lunkent vand og en vatpind eller blød klud. Obs - ved perler og andet vedhæng må der ikke bruges rengøringsmiddel og lignende.