MANGLER DU HJÆLP?
Kontakt support@butler-loftet.dk
Vi oplever problemer med ViaBill
Forsøg med en anden betalingsmetode eller prøv senere

Helmut Lang


Helmut Lang er et brand, som har stor fokus på det minimalistiske og det at skabe stilrent og enkelt tøj til modebevidste kvinder. Brandet blev grundtlagt i 1986 af den østrigske modeskaber, Helmut Lang. Han er bedst kendt for sine dekonstruktivistiske og alvorlige designs, hvor der bliver brugt materialer af høj kvalitet. Produkterne bliver oftest fremstillet i højteknologiske metervarer samt med tanken om at skabe tidsløse design, som holder længere. Du kan se vores lækre sortiment af Helmut Lang herunder.Enkelt men stilrent modetøj fra Helmut Lang


Brandet "Helmut Lang" kendetegnes specielt ud fra den minimalistiske stil med enkelte og stilrene styles, som aldrig vil gå af mode. Produkterne er oftest i nogle neutrale farver, som gør produkterne mindre fast-fashion prægede. Er du til stilrene styles, som altid er populære, så se med her!


Tjek Helmut Lang produkterne ud hos Butler-Loftet.dk


Er du på udkig efter en lækker t-shirt i god kvalitet, eller er du mere til et par lækre bukser? Hos Butler-Loftet.dk forhandler vi Helmut Lang til kvinder, som ønsker de klassiske styles, der altid kan peppes op med fx accessories. Køb dit næste stykke tøj fra Helmut Lang her!