Kundeservice: support@butler-loftet.dk
Inspiration ? // Se vores videoer her

Julie Fagerholt Heartmade tøj til kvinder


Heartmade er skabt af Julie Fagerholt i 1998 som en eksklusiv couture kollektion til kvinder, men i 2000 skabte hun sin første ready-to-wear kollektion. Julie Fagerholt vandt for denne kollektion den prestigefulde pris ''Den gyldne knap'', som hun vandt igen i 2010. Hun har haft sin vision klar helt fra starten og holder ved den oprindelige ide – at forene haute couturens detaljer og kvalitet med ready-to-wear konceptet. Det har gjort mærket attraktivt og opnåeligt for den kvalitets og prisbevidste kvinde.
< >

Eksklusivt dansk fashion brand


Heartmade er et af de mest eksklusive danske brands til kvinder og piger. Der bliver aldrig gået på kompromis med kvaliteten, hverken med materialer eller designs. Kollektionerne har alle luksuriøse og unikke træk, hvilket afspejler sig i lækre materialer og elegante teksturer. Feminine og romantiske detaljer, som franske blonder, smukke broderier og antikke prints er blevet hendes varemærke. Derfor er Heartmade perfekt til den mode rigtige dame der ønsker styles med et romantisk twist. Alle kollektioner har et flot udvalg af de populære Mapleport-skjorter og Dahlia bluser, derudover naturligvis bukser, jakker, bluser og accessories.

Shop de elegante styles her på Butler-Loftet.dk


Butler-Loftet.dk tilbyder den stilbevidste kvinde og pige et stort udvalg af styles fra Julie Fagerholt Heartmade. Du finder både bluser og kjoler med lækre feminine print og de mere klassiske elegante styles. Hvad enten du er til print eller simple styles er Heartmade et sikkert valg til en dames garderobe. Du har altid 30 dage til at fortryde dit køb på Butler-Loftet.dk. Er størrelsen forkert eller ønsker du en helt anden model skal du blot sende varen retur til os.