Kundeservice: support@butler-loftet.dk
Inspiration ? // Se vores videoer her

HAN KJØBENHAVN

Han Kjøbenhavn så første gang dagens lys tilbage i 2008 i Københavns gader. Brandet blev grundlagt af barndomsvennerne Jannik Wikkelsø Davidsen og Tim Faith Hancock, som i høj grad har brugt deres opvækst i de københavnske forstæder til at skabe universet omkring Han Kjøbenhavn. Til at begynde med blev der kun designet unisex solbriller, som hurtigt blev meget populære for deres høje kvalitet og tidløse designs, hvilket gjorde Han Kjøbenhavn til en etableret spiller blandt danske "brille-brands" på meget kort tid. Sidenhen har deres sortiment udviklet sig til mere end blot solbriller, da tøj til både herre og dame også er kommet ind i billedet, hvor klassisk dansk design blandet med den trendende forstadsstil er omdrejningspunktet for deres design-dna.

Inspirationen


Blandt de danske brands er Han Kjøbenhavn en af dem, som dyrker forstadsstilen allermest. Den upolerede og umiddelbare tilgang til tilværelsen er inspirationen og drivkræften bag deres brandunivers, som på sin egen måde står i kontrast til normcore-tendensen med stilrene designs med ensfarvet tøj uden logo, der længe har været normen i modeverdenen. De er del af den streetwear trend, som hylder det "grimme og "kiksede" med oversized looks, kreative farvekombinationer samt motiver og illustrationer. Selvom Han Kjøbenhavn er meget præget af inspiration fra den upolerede virkelighed i forstæderne, så er det danske designs minimalistiske og modernistiske linjer noget, som er stærkt inspirerende for deres designs.

En anden ting som Han Kjøbenhavn er kendt for, især herhjemme, er deres provokative og grænsesøgende modeshows til Copenhagen Fashion Week, som de sidste mange år har været et fast samtaleemne til modeugen. Deres hårde og kreative arbejde og internationale ambitioner medbragte i 2019 en særlig invitation til det eksklusive selskab til modeugen i Paris, som en af de meget få danske brands, der nogensinde har opnået det.

Se udvalg

Rigtige mennesker

Ærlighed og umiddelbarhed er to kerneværdier, der i særdeleshed skinner igennem hos brandet; ikke kun i tøjet, men også deres udtryk. Du har nok bemærket at nogle af modellerne hos Han Kjøbenhavn er ældre mænd - deriblandt Steen med det gråhvide hår, som var en ganske almindelig mand med arbejde i Kastrup Lufthavn, før han blev frontfigur i mange af brandets kortfilm og kollektioner. En af grundende bag at man har valgt at bruge ældre herrer, som i forvejen ikke havde en modelkarriere er, at de ikke var kendte modebranchen før. Dertil fortæller deres alder en bedre historie, da man kan fornemme, at de har oplevet lidt af hvert igennem deres tid. "Rigtige mennesker" som Steen og de andre modeller er vigtige for Han Kjøbenhavn, fordi det får dem til at fremstå ægte og oprigtige – præcis som de upolerede forstæder.
Kunne du lide vores indlæg om Han Kjøbenhavn?

På vores side, The Journal, kan du finde massere af spændende indlæg om Butler-Loftets brands, videoer, nye kollektioner og meget mere.

Vi er glade for, at du ville læse med.