Vi sender pakker som normal
Butikkerne er lukket - afhentning muligt fra 11-14.00
Byt Julegave ?
Læs her hvordan

Han Kjøbenhavn

Han Kjøbenhavn så første gang dagens lys tilbage i 2008 i Københavns gader. Til at begynde med blev der kun designet unisex solbriller, som hurtigt blev meget populære for deres høje kvalitet og tidløse designs, hvilket gjorde Han Kjøbenhavn til en etableret spiller blandt danske "brille-brands" på meget kort tid. Sidenhen har deres sortiment udviklet sig til mere end blot solbriller, da tøj til både herre og dame også er kommet ind i billedet, hvor klassisk dansk design blandet med den trendende forstadsstil er omdrejningspunktet for deres design-dna.

Ærlighed og umiddelbarhed er to kerneværdier, der i særdeleshed skinner igennem hos brandet; ikke kun i tøjet, men også deres udtryk. Du har nok bemærket at nogle af modellerne hos Han Kjøbenhavn er ældre mænd - deriblandt Steen med det gråhvide hår, som var en ganske almindelig mand med arbejde i Kastrup Lufthavn, før han blev frontfigur i mange af brandets kortfilm og kollektioner. En af grundende bag at man har valgt at bruge ældre herrer, som i forvejen ikke havde en modelkarriere er, at de ikke var kendte modebranchen før. Dertil fortæller deres alder en bedre historie, da man kan fornemme, at de har oplevet lidt af hvert igennem deres tid. "Rigtige mennesker" som Steen og de andre modeller er vigtige for Han Kjøbenhavn, fordi det får dem til at fremstå ægte og oprigtige – præcis som de upolerede forstæder.

Blandt de danske brands er Han Kjøbenhavn en af dem, som dyrker forstadsstilen mest. Den upolerede og umiddelbare tilgang til tilværelsen er inspirationen og drivkræften bag deres brandunivers, som på sin egen måde står i kontrast til normcore-tendensen med stilrene designs med ensfarvet tøj uden logo, der længe har været normen i modeverdenen. De er del af den streetwear trend, som hylder det "grimme" og "kiksede" med oversized looks, kreative farvekombinationer samt motiver og illustrationer. Selvom Han Kjøbenhavn er meget præget af inspiration fra den upolerede virkelighed i forstæderne, så er det danske designs minimalistiske og modernistiske linjer noget, som er stærkt inspirerende for deres designs.
< 1 2 3 >