Kundeservice: (+45) 9631 5050
Gratis fragt med GLS ved køb for 400 Kr.
Han Kjøbenhavn

Han Kjøbenhavn solbriller til mænd


Han Kjøbenhavn blev etableret i København i 2008 og siden da er det danske brille brand vokset markant. De har på meget kort tid vokset sig på niveau med de helt store mærker inden for dansk brillemode i Danmark. Han er tilmed kendt for at levere det ene par tidløse shades efter det andet, desuden er brillerne unisex. Hver sæson kommer de med solbriller i nye designs, flere udfordrende farver med spændende detaljer og modige udtryk. Men den rene, danske æstetik og mere rå arbejderklasse er at finde i hver eneste kollektion.
< 1 >

Håndlavede Han solbriller fra København


De håndlavede solbriller er lavet i italiensk acetat fra en af de ældste og bedste leverandører, nemlig Mazzucchelli. Desuden er solbrillerne med japanske nikkelfri silikonehængsler, denne behandlingen gør at hængslerne og skruerne er mere slidstærke og der opstår ikke irritation ved kontakt med huden. Derudover er der Carl Zeiss CZ-mærket linser som er dobbelt UV-solbeskyttet, hvilket betyder at kvaliteten er blevet endnu bedre og en scratch free coating som gør dem særdeles hårdføre og forbyggende mod ridser. Så alt i alt er Han shades af utrolig god kvalitet og ikke mindst i lækkert og holdbart design.

Køb Han Kjøbenhavn online på Butler-loftet.dkPå Butler-loftet.dk er vi utrolig glade for at vi er officiel forhandler af Han Kjøbenhavn på Butler-loftet.dk. Vi har et stort udvalg af Han shades i forskellige farver og former, så der er lidt til enhver smag. Kig ind på vores webshop og mulighederne er mange. Ved køb på vores hjemmeside er der 30 dages fuld returret. Det eneste du skal gøre er at aflevere brillerne i din nærmeste Butler butik eller sende dem til vores webshop.