Kundeservice: support@butler-loftet.dk
Inspiration ? // Se vores videoer her

H2O tøj til kvinder


Hvis man er vokset op i 80’erne og 90’erne, kender man helt sikkert det danske brand H2O. Virksomheden blev etableret i 1982 af Jens Knud Lind. H2O startede i sportstøjbranchen hvor de producerede sportsudstyr, blandt andet svømmeudstyr, det er her navnet stammer fra. Dengang var det mest af alt de velkendte farver og striber, og ikke mindst de ikoniske badesandaler, de var kendte for. Nu har H2O lanceret deres nye kollektion, som tager udgangspunkt i en revitalisering af H2O.
< >

H2O i nye og moderne klæder


H2O er et af tidens mest ikoniske og nostalgiske brands vi har i Danmark. Deres nye kollektion som netop er landet i butikkerne, tager sig allerede godt ud blandt de unge. De karakteristiske farver blå, grøn og rød er gjort mere nedtonede på deres nye tøj, samt tøjet har fået en bedre pasform og et bedre fit. H2O har formået at komme med en ny kollektion, hvor det har lykkedes dem at bevare de bedste elementer fra fortiden og så selvfølgelig tilføjet således at klæderne passer perfekt ind i nutidens danske modebillede. Man kan derfor sige at H2O har bevæget sig fra sportstøjbranchen og over i fashion branchen.

Butler-Loftet.dk er officiel online forhandler af H2O


Hos Butler-Loftet.dk er vi så heldige at forhandle det kendte mærke H2O. I vores sortiment er der at finde den nye modekollektion, kaldet Legacy. Her er der blandt andet de ikoniske klipklapper, strømper med de kendte striber, logo tee, New York sweat, cap, bobby sweat og pants, logo sweat W og striped badesandal. Størrelserne ligger fra XXS, XS, S til M. Disse styles er unisex og passer derfor både til piger og drenge. Kollektionen kan shoppes både på Loftets webshop og i vores butikker som er at finde i Aalborg, Hjørring, Århus, Randers, Odense og Amager. Når du shopper online på Butler-Loftet.dk er der fuld returret på købet, dette skal foregå inden for 30 dage. Det eneste der skal gøres er, at du skal medbringe varen i din Loftet butik eller du kan sende varen retur til vores webshop. Alt du skal gøre er at udfylde retursedlen, og så klarer vi resten for dig.