MANGLER DU HJÆLP?
Kontakt support@butler-loftet.dk
Videoinspiration
MEN - WOMEN

Grenson LTD


Grenson LTD er et engelsk skobrand, som designer kvalitetsrige lædersko. Brandet stammer helt tilbage fra 1866, hvor William Green begyndte at lave sko på sit loft. I 1901 overtager hans søn virksomheden, og nogle år senere skaber han brandets navn Grenson. Grenson blev et af de første brandnavne, der blev registreret i UK. Både i første og anden verdenskrig producerede Grenson tusindvis af sko til soldaterne - både til den britiske militærstyrke men også deres allierede. Skoene fra Grenson er lavet i en høj kvalitet, hvilket giver skoene deres lange holdbarhed. Deres stilrene look kan pifte ethvert outfit op – både til hverdag og fest. Se mere her på siden ↓

Sådan plejer du dine lædersko


Oplever du at dine lædersko viser tydelige tegn på brug? Så guider vi dig igennem, hvordan du beskytter dine lædersko bedst muligt.

Første trin - Det første du skal være opmærksom på, er rengøringen af dine sko. Det er nemlig forskelligt alt efter, hvilken type læder dine sko fra Grenson er lavet af. Hvis de er lavet af vandtæt læder, skal du blot bruge varmt vand og en stiv børste for at rengøre overfladen. Er dine Grensons lavet af olieret læder - såkaldt "Dry-Tanned" læder - skal du fjerne overskydende snavs med læderrens. Hvis de derimod er lavet af nubuck/ruskinds læder, anbefaler vi, du fjerner overskydende snavs med en ruskindsbørste.

Andet trin - Efter rengøringen af din lædersko er det næste skridt at behandle læderet. Igen varierer behandlingstypen alt efter hvilken type læder der er tale om. De fleste lædertyper kan du behandle med bl.a. Mink Oil eller læderfedt, som vi også er forhandler af her på hjemmesiden. Det blødgører og behandler læderet, samtidig med skoen bliver mere vandresistent. Vi anbefaler dog at starte på et mindre område af dine sko, fordi behandlingen kan mørke læderet, og med tiden gør det lysere efter brug.

Tredje trin - Det sidste skridt i vedligeholdelsesprocessen er at spraye et beskyttende lag imprægnering på læderet. Det forhindrer vand, salt og andre fremmede elementer i at trænge ind i overfladen.