Vi sender pakker som normal
Butikkerne er lukket - afhentning muligt fra 11-14.00
Byt Julegave ?
Læs her hvordan

Garment Project sko


Garment Project er et ungt dansk skomærke med base i København der blev grundlagt i 2013 af Kent Rau. Kent Rau har en baggrund i modebranchen, hvor han har arbejdet for store internationale brands. Det er fra denne baggrund han har den store viden og øje for design, der bliver brugt i hele processen under opbygning og design af Garment Project sko. Brandet designer sko og casual sneakers til mænd og drenge, der tager udgangspunkt i Kent Raus personlige stil.
< 1 >

Sneakers med klassisk silhuet og detaljer


Kendetegnet ved en Garment Project sneaker er et minimalistisk og rent design. Skoene har skandinaviske linjer, hvor kvaliteten er i højsæde. Til at fuldende deres enkle og casual design har de tilføjet små syningsdetaljer, og styles med et mere iøjnefaldende design, der skaber opmærksomhed. Der er ikke kun tænkt over design, men også opbygningen. Modellerne har en komfortable pasform, der er som støbt til foden. Brandet har taget udgangspunkt i en pæn herresko og en klassisk sneaker, og resultatet heraf er en kombination af disse to styles – en pæn herresko med sneaker sål. Alle Garment Projects sneakers og sko er fremstillet af nubucklæder i Portugal. Brandets første sneaker er modellen Classic Lace Leather. Efter noget tid udvidede de kollektionen og tilføjede sko i ruskind og slip-on modeller.

Online forhandler af Garment Project


Butler-loftet.dk er officiel online forhandler af Garment Project sko og sneakers til mænd og drenge, da det er et cool mærke med fingeren på pulsen. Er man til sneakers med et enkelt og klassisk design er det, det helt rette skomærke. Med et Garment Project køb går du ikke på kompromis med kvalitet og stil. Skoene har et minimalistisk design der altid vil være en del af modens trend. På grund af designet er modellerne meget alsidige og kan bruges til både jeans og T-shirt samt et finere look som jakkesæt. På Butler-loftet.dk har du altid 30 dages fuld returret på dit køb. Du skal blot udfylde den medfølgende returformular, vedlægge den sammen med skoene og sende det til os.