Kundeservice: (+45) 9631 5050

Gardenia Copenhagen sko til kvinder


Gardenia er et dansk high-fashion brand der blev etableret i 1941, som har stor succes her hjemme såvel som internationalt. Brandet designer sko til kvinder og piger. Gardenia startede med at designe træsko i en kælder på Nørrebro i København, men i 1960’erne introducerede de chic stilletter og oplevede en forstærkelse af brandet. Gardenia var forud for sin tid - det var det nye moderne look og de blev forgangsmænd af den unge generation. Gennem tiden har brandet skabt stor international succes og popularitet på grund af deres design teams’ evner til at producere nytænkende og trendy design. Gardenia er synonym med unikke og eksklusive damesko, der præsenterer sæsonens stærkeste trends. Brandet designer moderne fodtøj til alle lejligheder, og udvalget indeholder alt fra ankel støvler til sneakers og elegante stiletter. Gardenia sko er design af høj kvalitet fremstillet af ægte skind og læder.
< >

Klassiske damesko med trendy detaljer


Gardenias design appellerer til kvinden der er kvalitets- og modebevidst. Brandets kollektioner kan beskrives som moderne innovation – de tager klassisk design og kombinerer det med de nyeste trends, og skaber et tidløst og eksklusivt produkt. Gardenia ved hvordan de skal udnytte tendenserne sæson efter sæson for at skabe nye favoritter. Du kan bruge skoene til alle lejligheder og ethvert outfit. Hvad enten det er en ny efterårsstøvle, du er på udkig efter, et par lækre wedges til sommermånederne eller stiletter til festerne er Gardenia det perfekte valg. Det gør brandets modeller uundværlige og til en favorit i en dames skosamling.

Online forhandler af Gardenia


Butler-Loftet.dk er officiel online forhandler af Gardenia til piger og damer. På Butler-Loftet.dk kan du finde flotte sandaler i lækker kvalitet, der er perfekte til festlige lejligheder eller til at dresse et casual outfit lidt op. Gardenias sko er til modekvinden der ønsker at forfine sit look, eller give det et lille twist. Webshoppens udvalg vil indeholde lækre designs, flotte farver og både de klassiske modeller og dem der afspejler sæsonens trends. Butler-Loftet.dk kan tilbyde Gardenia sko til alle damer, kvinder og piger uanset stil. Du finder med garanti et par, der passer til dig. Du har altid 30 dage til at fortryde dit køb, hvis det ikke lever op til forventningerne eller størrelsen er forkert er vi klar til at hjælpe dig. Du skal blot udfylde retursedlen og sende skoene retur.