Kundeservice: support@butler-loftet.dk
Inspiration ? // Se vores videoer her

Gabba tøj til mænd


Gabba er et dansk denim brand stiftet i 1995 af Ole Madsen. Ole Madsen har mange års erfaring med bukser til mænd, og især denim og jeans, det ser man i de mange vaske i flot forarbejdet kvaliteter. Gabbas produkter har mange flotte detaljer – både klassiske og moderne. Gabba tøj kollektioner følger tidens trends og har en god pasform.

Med Gabba er du sikret god kvalitet og personlig stil


Butler-Loftet forhandler Gabba, fordi deres produkter er rigtige til tiden samt lavet i en god kvalitet. Køb Gabba skind, jeans, shorts, t-shirt med print, sweat shirts, strik hos Butler-Loftet. Dette danske mærke kan sagtens kombineres med andre mærker. Med dette brand mænd og drenge sikret en cool stil og flotte designs, som både kan bruges til hverdag og fest. Hos Butler-Loftet.dk kan du med fordel shoppe et bredt sortiment af brandet Gabba.

Hos Butler-Loftet.dk finder du bl.a Gabba jeans, bukser og shorts


Butler-loftet.dk er officiel forhandler af Gabba bukser til mænd, hvorfor du finder et bredt sortiment af Gabba's stilfulde designs. Vi sender pakken til dig, og hvis købet ikke er som forventet eller ikke passer i størrelsen, så sender du blot pakken tilbage med den medsendte returseddel. Du har fuld returret indenfor 30 dage, når du handler på Butler-loftet.dk