Kundeservice: (+45) 9631 5050

Filson tasker til mænd


Filson er et amerikansk tøjmærke, der blev etableret i 1897 af Clinton C. Filson. Tøjmærket designer produkter til mænd og drenge. Ligesom sin far, havde han en forkærlighed for udendørslivet og ønskede at producere produkter, som skulle leveres til guldgravere i Alaska. I 1890'erne flyttede C.C. Clinton til Seattle, Washington, hvor han åbnede den første Filson butik. Clintons timing var perfekt, da guldgravere på det tidspunkt var begyndt at flokke til og rejste nord på. Brandet startede ud med at fremstille Mackinaw uld tøj og tæpper, produkter af strik, støvler, sko, mokkasiner og soveposer specialdesignet til det iskolde nord. Da guldfeberen lakkede mod enden valgte Filson at tilføje en ny kollektion til brandets design. Han havde erfaring med at klæde skovhuggere på og begyndte derfor at designe tøj til skovhugger industrien. I dag sælger brandet udendørstøj, accessories og bagage. I 1991 gav han kollektionen nyt liv ved at introducere kanvas tasker og bagage med læderdetaljer.
< >

Filson tasker


I over 100 år har Filson fremstillet kvalitetsudstyr til udendørslivet og filosofien bag har ikke ændret sig – deres produkter skal altid være de absolut bedste. Brandets produkter og design har gennemgået en udvikling igennem årerne og er derfor blevet forbedret. I dag står deres tasker og accessories for stærk og robust kvalitet, fantastisk holdbarhed og altid i de bedste materialer. Filsons hverdagstasker, bagage og rygsække er kendt for deres voksede kanvas og vand- og smudsafvisende overflade. Taskerne er perfekte til enhver herrers outfit uanset stil. Filson tasker har et stilsikkert look med et mere råt twist på grund af de lækre læderdetaljer. Materialerne, kanvas og læder, giver taskerne et maskulint look der kun bliver endnu mere lækkert med tiden.

Shop Filson tasker online


Butler-loftet.dk er officiel online forhandler af Filson tasker til herre og drenge. På webshoppen kan mænd finde Filson tasker i forskellige størrelser og til forskellige formål. Vælg for eksempel den populære Duffel bag der er perfekt til en weekendtur eller den lækre Briefcase og computertaske til din laptop. Alle modellerne vil være en tidløs og uundværlig tilføjelse til herregarderoben. Husk at du altid har 30 dages fuld returret på Butler-loftet.dk. Hvis dit Filson køb ikke er som forventet eller du vil ombytte til en anden model, skal du blot sende tasken retur til os og vi er klar til at hjælpe.