falke


Falke strømper er eksklusive strømper til kvalitetsbevidste mænd og herre. Mærket er tysk og har eksisteret siden 1895, hvor det blev grundlagt af Franz Falke-Rohen. Fra 1928 har virksomheden været førende indenfor fremstilling af tråd, sokker og et helt sortiment af finere konfektionstøj. Den moderne udgave af virksomheden er stadig familieejet og ledes i dag af fjerde generation. Det er også stadig strømper til mænd, som er deres primære fokus. Mærkets succes hviler dermed på over et århundredes tradition, kontinuerlig innovation og moderne design.

Butler.dk forhandler Falke strømper


Her på Butler-loftet.dk forhandler vi Falke herrestrømper, da mærket på bedste vis forener kvalitet, komfort og elegance. Strømperne kan købes i en lang række forskellige farver og materialer som fx uld og bomuld. Farverne er ofte meleret så de passer til det meste og kombinationen af forskellige materialer giver strømperne optimal holdbarhed. De benytter sig af materiale, som både er behageligt at have på, og som samtidig er slidstærkt. To fantastiske egenskaber til sokker til mænd, hvilket gør Falke til et fordelagtigt valg.

Shop Falke strømper online på Butler-loftet.dk


Vi er hos Butler-loftet officiel forhandler af Falke strømper til mænd, da de er lig med god kvalitet og komfort. Du er garanteret flot design og vi yder derudover 30 dages returret, så hvis vare ikke er som forventet eller størrelsen ikke passer, så sender du blot varen retur. Du sender blot varen retur med den vedlagte returseddel.