Eton


Skjortefabrikanten Eton, som vi kender det i dag, startede tilbage i 1928 i Sverige under navnet Syfabriken Special. David og Annie Petterson er originale grundlæggere af det luksuriøse brand, der begyndte med skræddersyede kjoler til naboer og venner, som senere skiftede fokus til herreskjorter.
Det lille familieforetagende vokser sig større, da sønnerne Rune og Arne rejser land og rige rundt, i søgen om den perfekte metervare og tekstil til herreskjorten. Her lander de i den engelske by Eton, som leverer stof, der i 1948 danner grundlag for den allerførste rigtige Eton skjorte. Af den engelske by stammer altså navnet på det mest anerkendte skjortemærke i verdenen. Blot to år efter bygges en stor og moderne fabrik, som satte gang i større produktioner, der nåede ud over de svenske grænser. Det ligger i brandets design DNA, konstant, at innovere og forbedre kvaliteter og pasforme. Netop dette formåede de, at bevise tilbage i '92, hvor modellen Eton Etastar, som var verdens første anti-rynke skjorte i 100% bomuld, med stor succes blev fremvist. I dag formår de stadig, at være et skridt foran i branchen, med bl.a. deres Natural Stretch Technology, som skabes ud fra en naturlig proces. Naturel stretch teknologien sker når den langklæbende bomuld strækkes, inden den igen, med varm damp reduceres, hvilket resulterer i et elastisk fabrikat. Det er desuden fælles for herre-skjorterne, at de er produceret i bomuld uden tilsætningsstoffer.
< 1 2 3 4 >

Eton skjorter er klassiske og moderne skjorter til herre


Høj komfort og raffinerede detaljer er to nøgleord, der indiskutabelt hænger sammen med brandet Etonshirts. Hos Eaton finder du designs lige fra det klassiske og tidsløse til de mere preppy og moderne skjorter med prints. Derfor kategoriseres de forskellige styles under henholdsvis Collection Fabric, Green Line Fabric og Evening Fabric.
Under førstenævnte kategori finder du klassiske skjorter i basic farver og pasformerne; slim, classic fit og superslim. Herunder er der især fokus på de forskellige kraver, der definerer skjortens udtryk, hvor de mest populære er: Button down (flip 53), high cut (flip 71), extreme cut away (flip 73) og cut away collar (flip 79).
Green Fabric kategorien er i den anden boldgade, hvor mere ekspressive og eksperimenterende prints, striber og mønstre, giver et mere legende udtryk til dit outfit. Eksempler herpå er, nuancerede farvepaletter og bl.a. prints med polka-prikker, paisley print eller mønstre med inspiration fra fair isle strik. Disse kan bæres opknappet, og giver et mere casual look, der tiltrækker opmærksomhed på kontoret eller til arrangementer. Ofte ses pasformerne contemporary og slim fit på netop denne linje. Contemborary fit har et moderne udtryk og let skråstillede talje.
Den sidste kategori, Evening Fabric, afspejler de lidt finere begivenheder, hvor kraverne pointed pin og evening cut away dominerer, ved deres helt særlige udtryk når de sammensættes med et tuxedo og accessories.

Eksklusive skjorter kræver omsorg


Eton skjorter har et bredt sortiment af bæredygtige skjorter i udsøgt kvalitet og førsteklasses håndværk. Derfor er det vigtigt at forstå, hvordan man plejer sin nye skjorte. Følg derfor altid vaskeinstruktionerne for den enkelte skjortemodel. Knap skjorten op, fold kraven ud og vend den på vrangen. Overfyld ikke vaskemaskinen og vask ved lave omdrejninger. Efter skånevasken hænges din Eton-skjorte til tørre på en bøjle, hvortil du nænsomt strækker ærmerne, kraven og fronten. Stryges skjorten før brug, gøres dette helst på vrangen, især hvis det er poplin fabrikat, og der stryges altid på lav varme. Følg pressefoldens linjer på ærmerne og undgå at stryge dem ud. Manchetten foldes ud og stryges på bagsiden. Ligeledes stryges der forsigtigt på bagsiden, hvor knapperne på frontstykket sidder. Hold ikke strygejernet for længe over knapperne, da det kan forårsage smeltning.

Butler-Loftet.dk er officiel forhandler af Eton skjorter til mænd


Butler-Loftet webshop er dansk forhandler af Eton, da den høje kvalitet og det stilfulde udtryk når ud til selv den kvalitetsbevidste kunde. Her er der noget for et hvert temperament og det detaljebevidste sind. Den konstante udvikling på Eton tøjet og de forskellige fits, giver uendelig mange sammensætningsmuligheder, og når produktet mærkes og ses, fornemmer man hurtigt den bagvedliggende perfektionistiske og top professionelle virksomhed. Vi er stolte af at svenske Eton kan købes hos Butler-loftet.dk. Desuden finder du endvidere Danmarks største Eton shop-in-shop hos Richard Aalborg. Vi står klar til at hjælpe med pasforme og rådgivning på skjorterne. Så kontakt os endelig på online kundeservice eller i Richard Aalborg. Vi sikre på webshoppen nem og hurtig levering med GLS. Der er 30 dages returret og en returlabel er vedlagt i pakken.