Kundeservice: (+45) 9631 5050
Gratis fragt med GLS ved køb for 400 Kr.

Elvine jakker til mænd


Elvine er en svensk overtøjsproducent fra Göteborg. Elvine herre jakker er i gennem de sidste mange år blevet kendt for deres praktiske og funktionelle kvaliteter. Jakkerne fra Elvine er inspireret af gadekultur, graffiti og hverdagslivet i Göteborg. Looket er råt med simple snit og street. Butler forhandler Elvine vinterjakker til mænd, da de har en god pasform, enkelt snit og produceret i kvalitetsmaterialer. Om du søger en hverdagsjakke, vinterjakke eller forårsjakke, så tilbyder Elvine funktionalitet, klassisk flot design, fede detaljer og gode priser. Du kan også købe Elvine til mænd hos Butler-loftet.dk.
< >

Elvine vinterjakke – En varm og praktisk investering


En Elvine vinterjakke er designet til at udholde en lang Dansk vinter. Flere af frakkerne er foret med fleece, derud over har den snøre og hætte. Jakkerne er typisk også overfladebehandlet som gør dem vind og vandafvisende. Se vores udvalg af Elvine herre jakker i vores butikker el. her på Butler.dk.

Shop Elvine på Butler-Loftet.dk


Butler.dk forhandler de fede jakker fra Elvine, da de har et stilrent look med god pasform. Når du shopper hos Butler.dk har du fuld returret inden for 30 dage. Hvis du fortryder dit køb, så sender du blot varen retur med den medsendte returseddel.