Kundeservice: (+45) 9631 5050

ELSK tøj


ELSK er et dansk-stiftet tøjfirma, der blev dannet i 2013 af to nordjyder. Brandets stiftere er fra Thy, og de ved, hvad det vil sige at være del af et tæt fællesskab med værdier, som tager højde for naturen og menneskene i nærheden. Netop disse værdier er grundlaget for brandets filosofi, der lægger vægt på bæredygtighed, miljørigtige materialer og fede produkter. Tøjet er afslappet, klassisk og med et let touch af surfer-stilen fra Cold Hawaii eller Australien.

Butler-Loftet forhandler ELSK både til mænd og kvinder

Miljøvenligt tøj, der er let at ELSKe


ELSK udtrykker tydeligt, at det er et mærke, som vil udfordre de brands, der er en del af den etablerede tøjindustri. Det gør man blandt andet ved at donere 1% af indtægterne til gode formål. Brandet sætter desuden ikke produkter på udsalg, men har i stedet faste priser, der gør, at det altid er værdi for pengene. Tøjet er klassisk og passer til alle aspekter af hverdagen med dets rene udtryk og brug af bløde materialer. Materialerne er økologiske og produktionen er bæredygtig.

ELSK online hos Butler-Loftet.dk


Hos Butler-Loftet finder du nogle af de mest populære t-shirts, skjorter, crewnecks og sweatshirts fra ELSK. Motiverne på de fleste t-shirts er enkle og tilfører lidt farve på de enkelte produkter. Tøjet fra ELSK har en klar surf-vibe; så er du vild med alt, der har at gøre med surfer-kulturen og den afslappede attitude, kan du nu klæde dig i bæredygtigt ELSK tøj, som passer på det store ocean. Find din yndlingstrøje fra ELSK hos Butler-Loftet eller tjek udvalget af alle de andre lækre mærkevarer, vi tilbyder online.