MANGLER DU HJÆLP?
Kontakt support@butler-loftet.dk
Julegave ?
Læs her

Duno

Duno er et italiensk brand fra Vinci i Firenze provinsen, som designer overtøj til både mænd og kvinder. Det blev grundlagt i 2012 af et team af fagfolk med mange års erfaring fra branchen. Duno holder fingeren på pulsen hvad angår markedets trends, og deres virksomhedskultur er bygget på et fundament af tradition, eksperimenter, funktionalitet og brugen af deres styles.

Passionen for at rejse er en af grundstenene for brandet, da det var med til at starte det hele, og det er en af de store inspirationskilder bag deres designs. Deres jakker er skabt ud fra klassiske, italienske traditioner med en kombination af nytænkende funktionalitet og ydeevne. Duno sværger til det grundige håndværk, hvilket sikrer jakkernes gode komfort og pasform.

Inspirationen bag Duno kommer fra alle verdens hjørner – fra Europa til Asien og videre til Amerika. De minimalistiske og stilrene designs med fokus på detaljen giver gennemslagskraft i de jakker, som er omdrejningspunktet i Dunos univers. Et univers som har klare paralleller til Utopia – en verden uden landegrænser.