DR. Denim


Dr. Denim er et svensk jeans mærke, som specialiserer sig i at skabe de perfekte jeans til kvinder, som tilpasser sig netop dine former og giver dig den bedste følelse. Dr Denim går meget op i at følelsen skal være ægte, og har derfor brugt meget tid på at udvikle og designe deres unikke og velsiddende bukser. De ved, at hvis du ikke føler, du ser godt ud i dine jeans, så har de ikke levet op til de krav, der stilles. De sætter kundens behov forrest og har formået at skabe velsiddende bukser, som er elsket af piger og kvinder verden over. Deres vision gå ud på at gøre drømme til virkelighed og dette sker gennem den store proces hvert par jeans gennemgår. Dette gælder alt fra den perfekte farve, mønster og vask. Igen er Dr Denims helt store fokus på pasform, og det er her de vinder hver gang.
< 1 >

Et par veldrejede jeans


Denim er et praktisk, klassisk og sexet materiale, der kan få det bedste frem i alle. Uanset om det drejer sig om et par veldrejede jeans eller en fed denim-skjorte, er det et materiale, der klæder mange. Hos Dr. Denim tilbydes en funktionel og klassisk garderobe, og alle jeans har et navn, som gør det nemt at finde sin favorit og generhverve den igen og igen. Jeans-navnet bliver personliggjort ved at style jeansene med tøj, der giver produktet stil og kant.

Modellerne Kissy, Plenty og Solitarie går aldrig af mode


Dr. Denim har om skabt tre favorit jeans hos de danske piger, nemlig deres kendte og højtelskede modeller som Kissy, Plenty og Solitarie. Med disse tre bestsellere beviser de, at deres jeans har overtaget gademoden og så til en særdeles fordelagtig pris. Disse tætsiddende tight jeans er super elastiske og tilpasser sig perfekt til kvinders former og fremhæver dem, plus at de er fantastisk behagelige.

Dr. Denim bukser – skabelsen af den perfekte jeans model til kvinder


Butler-Loftet forhandler Dr. Denim jeans i et utal af farver og modeller. Du kan altid finde de nyeste styles hos os. Da efterspørgslen på disse jeans er så store, sørger vi for der altid er nok til, at du kan få netop det par, du ønsker. Når først du har ejet et par er det umuligt at stoppe da komforten er helt i top og pasformen er perfekt. Køb dine nye Dr Denim jeans på Butler-Loftet i dag. Udover de populære Jeans og bukser forhandler Butler-Loftet også Dr. Denim shorts, t-shirts og toppe. Vi skifter sortiment hver sæson så hold øje i vores fysiske butik eller online her på Butler-Loftet.dk.