Kundeservice: (+45) 9631 5050
Gratis fragt med GLS ved køb for 400 Kr.

Dr. Denim tøj og bukser


Dr. Denim er stiftet af Alexander Graah – svenskeren, der har formået at skabe et brand med produkter beregnet til hverdagens outfits. Når alle tøjmuligheder virker forkerte, kan man regne med Dr. Denim, som specialiserer sig i alt det, der er fremstillet i denim. Er tøjkrisen på sit højeste? Lad dig behandle af Dr. Denim.

Hos Butler-Loftet er vi online forhandler af Dr. Denim til både MÆND og PIGER
< 1 >

Et par veldrejede jeans


Denim er et praktisk, klassisk og sexet materiale, der kan få det bedste frem i alle. Uanset om det drejer sig om et par veldrejede jeans eller en fed denim-skjorte, er det et materiale, der klæder mange. Hos Dr. Denim tilbydes en funktionel og klassisk garderobe, og alle jeans har et navn, som gør det nemt at finde sin favorit og generhverve den igen og igen. Jeans-navnet bliver personliggjort ved at style jeansene med tøj, der giver produktet stil og kant.

Se udvalg af Dr. Denim hos Butler-Loftet.dk


Hos Butler-Loftet har du mulighed for at browse igennem vores udvalg af Dr. Denim og finde det 'navn', der klæder dig og din stil bedst. Tjek udvalget og find ud af, om du bliver venner med typer som 'James', 'Edie' eller 'Brigitte'. Med et par gode 'go-to' jeans fra Dr. Denim har du en klassiker liggende i garderoben. Det er det sikre, nemme og stilsikre valg, når du har travlt om morgenen eller bare er på jagt efter komfort hele dagen lang.