Diemme


Diemme er et high-end brand, som designer og producerer alt fra sneakers til vandrestøvler, der er blevet nytænkt og tilpasset til bylivet. Deres ambition er at producere fodtøj af den højest mulige kvalitet, komfort og design. Diemme støvler bliver designet i en klassisk og minimalistisk stil, hvilket gør dem velegnet til enhver garderobe.
< >

Diemme - håndlavet kvalitet


Diemme er grundlagt af de to brødre, Dennis og Maico Signor. Til sammen har de over 25 års erfaring inden for outdoor og performance segmentet. De har produceret for store internationale brands som Maison Martin Margiela, Chanel, Bottega Veneta og mange andre.

Alle Diemme støvler bliver fremstillet på deres egen fabrik i den lille italienske by, Oné di Fonte, i den nordøstlige region, Veneto. Denne lille by regnes for at være et af de vigtigste områder for produktion og udvikling af performance-fodtøj. Diemme trækker på regionens rige arv for at skabe et moderne produkt på et fundament af et performancedrevet mindset og produktionsmetoder. Alle Diemme støvler er håndlavet af højtuddannede ekspertarbejdere, som er med i hvert trin af bearbejdningsprocessen.