MANGLER DU HJÆLP?
Kontakt support@butler-loftet.dk
Videoinspiration
MEN - WOMEN

SILFEN

Taske-brandet Daniel Silfen blev grundlagt i 2013 af søskendeparret Daniel og Celine Silfen. Begge har de en stor passion for dansk design og har familiære relationer til grundlæggerne af de velkendte taskebrands Núnoo og ADAX.

Daniel Silfen-tasken er en taske af høj kvalitet med et tidløst og minimalistisk design og til en rimelig pris. Brandet har en ambition om at skabe et nyt og legende univers, hvor tasken er din vigtigste accessory. Det primære fokus i designet er at afspejle tidens tendenser i forskellige materialer og farver samtidig med at bibeholde et par tidløse klassikere.

Daniel Silfen-kvinden er stilbevidst og modig, tør skille sig ud og lege med farver og teksturer. Det er en kvinde, der påskønner, at hun ikke bare har én, men mange tasker, som hun kan style og derigennem skabe et personligt udtryk med flere forskellige tasker. Hun mener, at tasken ikke kun er praktisk, men yderst stilet og netop prikken over i'et ved hendes outfit.

DEN GENNEMSIGTIGE SHOPPER BAG

I sommeren 2018 blev den gennemsigtige shopper bag - lavet af plastik - for alvor kendt, da mange influencers viste den på de sociale medier. Samtidig blev håndtasken Emma også manges favorittaske. Det blev startskuddet til eksplosiv eksponering hos danske influencers. I dag er Daniel Silfens items et must-have på den danske urban/street-scene.