Kundeservice: (+45) 9631 5050
Gratis fragt med GLS ved køb for 400 Kr.

Custommade tøj til kvinder


Custommade er et dansk brand etableret i 2002 i København af kreativ direktør Christian Dam. Hans mission var at skabe klassiske designs med en moderne kant til storby kvinder, der ønsker mode med en enkel og sofistikeret fremtoning. Custommade er kendt for sit skandinaviske design med rene linjer og kantet detaljer. Brandets kollektioner handler om at designe styles, der er nutidige og essentielle i hverdagen, men med et urban touch. Der er stor fokus på materialer og detaljer ved alle Custommade's design. De sidste 10 år har brandet opnået en stor del berømmelse på det internationale marked. Deres design bliver solgt i 30 lande og mere end 700 butikker og stormagasiner rundt i verden. Custommade lancerer fire kollektioner om året – Spring, Pre Autumn, Autumn og Pre Spring.
< >

Find de moderne klassikere fra Custommade på Butler-Loftet.dk


Køber du et Custommade produkt kan du være sikker på, at det er af allerhøjeste kvalitet, brandet er kompromisløs når det handler om valg af materialer til deres design. På grund af deres store fokus på detaljer og et minimalistisk design skaber mode brandet moderne klassikere der er tidløse. Custommade kollektioner repræsenterer damer der er stilfulde, kosmopolitiske og unge. De er kendt for klassikere som kjoler, strik, bukser, bluser, cardigans og skjorter til kvinder. Custommade kollektioner består af styles i lette materialer som silke, og styles med forskellige mønstre som striber, tern og prikker. Nogle af brandets styles tilføjes et lille twist i form af jersey stof, der giver en silkeskjorte et mere casual look eller en cardigan, der har sølv pailletter i lommerne for at pifte et hverdags look lidt op. Custommade's styles kan mixes og matches som man føler for. Det er nemt at skabe et look der er elegant og casual på samme tid med brandets store udvalg af skjorter, bukser og strik. Kvinder kan også sætte delene sammen, og skabe et outfit der er mere passende til fest eller et finere arrangement med Custommade's udvalg i kjoler og fine silke items.

Shop skjorter, bukser og kjoler fra Custommade online

Butler-Loftet.dk er online forhandler af Custommade, da vi mener, det er et brand, der laver lækre kvalitetsprodukter i flotte designs til piger og kvinder. Butler-Loftet.dk tilbyder den moderigtige og stilbevidste dame et lækkert udvalg af brandets flotte og nye styles. Du finder must have items i den fineste silkekvalitet med cool og feminine mønstre. Er du på udkig efter et mere casual look kan Loftet også tilbyde dig super fine herreinspireret bukser, bløde sweatshirts og enkle T-shirts med statement print. Uanset hvilket look du går efter, kan vi hjælpe dig med vores udvalg af brandets design. Bliv inspireret og find dit næste online Custommade køb hos Loftet.dk.