Kundeservice: support@butler-loftet.dk
Inspiration ? // Se vores videoer her

Colorful Standard t-shirt og sweatshirt


Colorful Standard er et unisex mærke, der elsker farver og simpelhed. Colorful Standard har valgt at deres designs skal være bæredygtige, farverige og ukomplicerede. Derfor er deres tøj også lavet af 100% økologisk bomuld, og alle accessories er lavet af 100% italiensk ekstra fin merinould. Alle produkter er pre-washed, og vil derfor ikke krympe, når du vasker dem. Colorful Standard kan fungere som et godt supplement til enhver garderobe. De enkle og stilrene designs kan sammensættes og tilpasses til din personlige stil.

Bæredygtighed


For Colorful Standard betyder det at være bæredygtig at tage små, simple skridt, som har en betydning både i den korte og lange ende. Fra det materiale Colorful Standard bruger, til den måde de behandler deres ansatte på, gør de det til deres mission at passe på miljøet omkring dem - både hvad angår klimaet og mennesker. I forhold til bæredygtighed er Colorful standards ultimative mål at ændre købskulturen. Deres kunde skal købe færre men bedre produkter. Det skaber en holdbarhed og værdi omkring deres styles, så vi som forbrugere kan have glæde af dem i mange år frem.

Velgørenhed


Colorful Standard donerer 5% af deres overskud til deres nyetablerede fodboldklub, FC Masi Manimba, som er beliggende i Den demokratiske republik Congo. Colorful Standard ønskede at skabe et samlingspunkt for børn i Den demokratiske republik Congo. Hvor børn kunne mødes efter skole, og her er det ingen hemmelighed at fodbold har en evne til at bringe mennesker sammen. Colorful Standards mål med denne klub er at lære børnene om samarbejde og fællesskab. Det skal på lang sigt skabe et sammenhold i lokalsamfundet, hvor de unge kan være med til at skabe et solidt fundament for fremtiden. Hver dag er der omkring 400 børn og unge der benytter sig af klubben.