Kundeservice: support@butler-loftet.dk
Inspiration ? // Se vores videoer her

Colorful Standard

Det lidt over to år gamle danske modebrand - Colorful Standard - har indtaget verden med storm. Deres kollektioner er unisex og bærer præg af klassiske og farverige basisvarer, som ikke nødvendigvis følger op i sæsonenernes trends. De tror nemlig på, at de tidsløse og klassiske styles aldrig gå af mode. Colorful Standard formår at give deres styles sit eget touch ved at lege med vilde farver - på trods af deres simple design. Deres holdning er, at intet er bedre end en t-shirt eller hoodie med det perfekte fit, og som man har år efter år.

Farverigt og enkelt

Colorful Standard er kendt for at holde deres styles simple og lade farverne tale for sig selv. De finder blandt andet inspiration gennem kulturen rundt omrkring i alverdens lande og naturen. Her finder man de uendelige kilder af naturlige og smukke farver. Colorful Standard formår samtidigt at gøre farverne i deres styles mere livlige, idet tøjet først får deres farve efter de er blevet produceret.

Bæredygtighed og det at give igen

Bæredygtighed er en stor mundfuld, specielt i modebranchen. Hvor det ofte bliver gjort mere kompliceret, end hvad det i virkeligheden burde være. Colorful Standard erkender de ikke er perfekte, men de gør deres bedste for at minimere deres aftryk, og prøver hele tiden at forbedre sig og blive endnu mere bæredygtige. En del af Colorful Standards bæredygtighedsindsats omfatter blandt andet at de kun producerer tøj, som er lavet af 100% økologisk bomuld. Derudover fokuserer de på basic tøj, som er i så god kvalitet at det kan bruges i mange år.

Det er vigtigt for Colorful Standard at kunne give igen. Derfor går 5% af deres overskud til deres helt egen fodboldklub, FC Masi Manimba, som ligger i den demokratiske republik Congo. De startede klubben for at lære børnene og de unge om fællesskab og samarbejde. De har selvfølgelig også designet deres egne farverige fodboldtrøjer til klubben.
Kunne du lide vores indlæg om Colorful Standard?

På vores side, The Journal, kan du finde massere af spændende indlæg om Butler-Loftets brands, videoer, nye kollektioner og meget mere.

Vi er glade for, at du ville læse med.