Vi sender pakker som normal
Butikkerne er lukket - afhentning muligt fra 11-14.00
Byt Julegave ?
Læs her hvordan

Colorful Standard

Det danske modebrand Colorful Standard har indtaget verden med storm. Deres kollektioner er unisex og bærer præg af klassiske og farverige basisvarer, som ikke nødvendigvis følger op i sæsonenernes trends. De tror nemlig på, at de tidsløse og klassiske styles aldrig går af mode. Colorful Standard formår at give deres styles sit eget touch ved at lege med vilde farver - på trods af deres simple design. Deres holdning er, at intet er bedre end en t-shirt eller hoodie med det perfekte fit, som man har år efter år.

Bæredygtighed er en stor mundfuld, specielt i modebranchen. Hvor det ofte bliver gjort mere kompliceret, end hvad det i virkeligheden burde være. Colorful Standard erkender de ikke er perfekte, men de gør deres bedste for at minimere deres aftryk, og prøver hele tiden at forbedre sig og blive endnu mere bæredygtige. En del af Colorful Standards indsats for mere bæredygtighed omfatter blandt andet, at de kun producerer tøj, som er lavet af 100% økologisk bomuld.

Den farvefulde minimalistiske tilgang taler for sig selv. Inspirationen finder de gennem kulturen rundt omrkring i alverdens lande og naturen. Her finder man de uendelige kilder af naturlige og smukke farver. Colorful Standard formår samtidigt at gøre farverne i deres styles mere livlige, idet tøjet først får deres farve efter de er blevet produceret.
< 1 >