champion


Det amerikanske brand, Champion, blev grundlagt i 1919 af Feinbloom brødrene, og er et af verdens førende brands inden for streetwear. De er især kendt for deres originale logo, som ofte er inkorporeret i deres designs. Champion har gennem historien genopfundet sig selv gang på gang, hvilket har gjort dem til pionerer inden for nyskabende designs. Det velkendte "C"-logo er blevet et symbol på autencitet.

Champion er et godt supplement til en hver garderobe. Deres styles er simple og stilrene, men samtidigt formår de at skabe legende nyskabende designs, som bryder med klichéerne. Se vores udvalg fra Champion her på siden ↓Det velkendte "C"-logo"


Det var i begyndelsen af 1950'erne, at det genkendelige "C"-logo blev sat på Champions tøj for første gang. Dengang blev logoet altid sat på det venstre ærme af deres sweatshirt. Positioneringen af logoet blev med tiden et synonym for Champion. Gennem årene er Champion blevet båret af en lang række kunstnere, atleter og det amerikanske militær, hvor det blev troppernes "anden uniform", når de trænede.