Kundeservice: (+45) 9631 5050
Gratis fragt med GLS ved køb for 400 Kr.

Canada Goose jakker


Goose - eller Canada Goose - er et canadisk brand, der har rødder helt tilbage til 1950'erne. Brandet blev startet af Sam Tick, der specialiserede sig i overtøj, jakker og snesikkert udstyr. Historien er fortsat helt til i dag, og de populære Canada Goose jakker er blandt de mest kendte og bedste på markedet. Det Toronto-baserede firma har formået at være blandt de bedste til at producere varme, slidstærke jakker, der har relevans både i bylivet og på ekspeditioner.
< >

Den ultimative parka


Den klassiske Canada Goose parka er bygget op som en mellemlang jakke, der går til midt på låret. Jakken har store lommer på forsiden, en god lynlås og flade, praktiske knapper. Ved halsen finder man den karakteristiske hætte med blød pels. Jakken har ekstremt isolerende lag til at beskytte kroppen fra at blive kølet ned, og samtidig er det udført i et lækkert, klassisk design, der holder. Canada Goose markedsfører desuden en såkaldt 'lifetime warranty'. Denne garanti stiller Canada Goose som sikkerhed for, at jakken er så slidstærk, at den vil vare en livstid ud for de fleste.


Find Canada Goose på Butler-Loftet.dk


De fleste jakker fra Canada Goose kan tilbyde varme til kroppen, selvom temperaturmåleren viser -15 og endda -25. Jakkerne bliver brugt af mange forskellige mennesker med forskellige opgaver og formål, og derfor skal jakkerne kunne tilbyde dig det bedste under de værste forhold. Om opgaven hedder arktiske ekspeditioner eller skovle sne fra indkørslen, er Canada Goose en sikker vinder. Tjek vores udvalg af Canada Goose på Butler-Loftet.dk og find jakken til dit formål.