MANGLER DU HJÆLP?
Kontakt support@butler-loftet.dk
Videoinspiration
MEN - WOMEN

Calvin klein undertøj


Calvin Klein er et internationalt anerkendt brand, der er med til at sætte præg på moden på den røde løber til store events som Golden Globes og Oscar-uddelingen. Calvin Klein blev stiftet i 1968 af manden med samme navn. I dag er brandet kendt for dets lækre, klassiske undertøj, jeans og overordnede tøjstil. Stilen kan særligt beskrives som stilren, sexet, enkel og eksklusiv.

Kendte navne foretrækker Calvin's


I tidernes løb er der mange, der har lagt ansigt og krop til at stå model for det amerikanske brand, og på listen over kendte modeller finder man Mark Wahlberg, Justin Bieber, Kendall Jenner og Lara Stone. Undertøjet, der har tilnavnet 'My Calvins', fra Calvin Klein kendetegnes blandt andet ved det klassiske valg af sort, hvid og vasket grå, som alle er rene farver, der ser klare og skarpe ud på kroppen. Det eksklusive undertøj er behageligt og fremhæver kroppens kurver.

Hos Butler-Loftet finder du Calvin Klein favoritter


Er du på jagt efter skønne Calvin Klein produkter, bør du tjekke vores udvalg. På Butler-Loftet.dk giver vi dig muligheden for at udforske brandets produkter til kvinder og mænd og finde dine favoritter. Hos os kan du finde de ikoniske produkter fra den amerikanske gigant og sikre dig en klassiker i garderoben. Uanset om du søger Calvin Klein undertøj, jeans eller andet apparel, finder du et inkluderende udvalg hos os.