MANGLER DU HJÆLP?
Kontakt support@butler-loftet.dk
Videoinspiration
MEN - WOMEN

By Malene birger


By Malene Birger er et internationalt luksuriøst modehus og brand fra Danmark, som blev grundlagt i 2003. Skaberen bag brandet er selveste Malene Birger, der med sine mange år i modebranchen har stor erfaring og et helt unikt tag på mode, så da hun besluttede sig for at skabe mærket by Malene Birger var det på forhånd dømt til at blive en kæmpe succes af mange piger og kvinder. Mærket har fået stor internationalt status og succes og udvider sit repertoire konstant. By Malene Birger er kendt for sine unikke sofistikerede designs med fokus på kontraster, silhuetter og et stærkt grafisk udtryk, som klæder kvindekroppen. Hendes kollektioner er ren kærlighed til håndværket, som giver dig udsøgte detaljer og klassiske looks med kant. Med hver kollektion får du et komplet bud på alt, hvad du skal bruge af tidens tendenser og tidsløse styles indenfor kjoler, toppe, cardigans, strik, jakker, tørklæder, tasker, covers, bukser - ja vi kunne blive ved. Alle kvinder drømmer om at iklæde sig by Malene Birger fra top til tå.
< 1 2 3 4 >

Eksklusivt tøj fra by Malene Birger


Nøgleordet bag brandet er kvalitet og elegance. Alle styles i hver kollektion udmærker sig på hver deres måde ved at være ekstra luksuriøst i forarbejdning, kvalitet og pasform. Designteamet bag mærket kan noget helt særligt med kjoler, der fremhæver en kvindes kvindelige figur.

Butler-Loftet.dk er online forhandler af By Malene Birger kjoler, bukser, skjorter


Butler-Loftet forhandler By Malene Birger til dame for at give dig et fantasifuldt luksuriøst brand hvor du får tidsløse designs af de fineste og lækreste materialer. Derudover designer By Malene Birger tøj til alt, hvad den moderne kvinde har brug for, fra dag til nat – fra sofistikerede By Malene Birger aftenkjoler til hverdags bukser, sweatshirts og toppe. Samtidig kan du nemt peppe de simple styles op da de også tilbyder dig et stort udvalg af smukke By Malene Birger kjoler, skjorter, bluser og bukser.