Kundeservice: (+45) 9631 5050

Boss Orange tøj til mænd


Boss Orange er en designlinje, der er en del af det tyske verdenskendte brand Hugo Boss. Boss Orange designer fritidsmode til herre og unge mænd. Med brandet får du styles der er afslappet samtidig med at de er elegante og nutidige. Designet gør at Boss Orange også kan bruges til flere forskellige lejligheder end afslappet fritidsbrug. I brandets kollektioner finder du flotte skjorter, chinos og shorts, der gør looket perfekt til finere anledninger.
< >

Lækkert kvalitetsmode


På Butler-loftet.dk har vi et bredt sortiment fra Boss Orange. Du kan finde alt fra T-shirts til overtøj samt sko og jeans. Vores sortiment indeholder også casual items som poloer, sweatshirts og chinos. Udvalget gør det nemt for en mand at sammensætte flere forskellige looks, der alle emmer af elegance og afslappethed. Boss Orange er perfekt til at supplere basis garderoben med da du får fede styles i kvalitetsmateriale, der er uundværlige. Hvad enten du er til et enkelt look med skjorte og jeans eller et sporty outfit med polo og chinos shorts kan du finde det i vores Boss Orange udvalg.

Shop Boss Orange online


Butler-loftet.dk er officiel online forhandler af Boss Orange til mænd og drenge. I udvalget kan du finde alt der er nødvendigt i en herre garderobe som sko, strik, jeans, jakker, skjorter og T-shirts. Vi opdaterer løbende webshoppen med nye styles fra Boss Orange for at sikre et bredt og tilfredsstillende udvalg. På Butler-loftet.dk har du altid 30 dages fuld returret. Hvis den bestilte vare ikke lever op til forventningen eller størrelsen er forkert skal du blot udfylde den vedlagte returseddel og sende pakken retur til webshoppen.