BEck söndergaard


Becksöndergaard er et dansk accessory brand, der hurtigt har vundet indpas hos den danske modebranche og internationalt med deres unikke evne til at berige modeelskende piger med et væld af fashionable accessories til kvinder. Brandet er lanceret i 2003 af de to veninder Lis Beck og Anna Søndergaard. Designduoen er især kendt for deres tørklæder, som kan shoppes online her på Butler-Loftet.dk.
< 1 2 >

BeckSöndergaard tørklæder og sjaler


Et tørklæde fra Becksöndergaard er karakteriseret ved en forkærlighed for farver, prints og skandinavisk enkelthed, som kan tilføre enhver stil et unikt og moderigtigt touch. Tørklædernes prints er håndtegnet og følger altid tidens trends indenfor farver og prints – uanset om det er tørklæder med stjerner, prikker eller andre mønstre, der er fremme i modebilledet. Becksöndergaard tørklædet er altid udført i kvalitetsmaterialer som silke, uld eller bomuld - og kvinder elsker dem. Et tørklæde er en god måde at forny din garderobe på, da det kan give nyt liv til en ældre jakke eller trøje. Brug tørklæder til at vise hvem du er, og til at fremhæve det look du går efter. Udover at Becksöndergaards tørklæder er det perfekte accessories valg, er det også et blødt og komfortabelt valg af tørklæder til damer, da de er både bløde og lune.

Becksøndergaard undertøj og bikini


Kvalitet og unikt design er en garanti hos mærket, så du bliver ikke skuffet, når du tager et kig på det lækre produktsortiment af undertøj og bikini. Hos Butler-Loftet.dk forhandler vi et bredt udvalg af undertøj og bagetøj til kvinder. Se vores udvalg her på Butler-Loftet.dk.