MANGLER DU HJÆLP?
Kontakt support@butler-loftet.dk
Videoinspiration
MEN - WOMEN

BAum und pferdgarten


Baum und Pferdgarten er et dansk high-end brand til kvinder, som blev etableret af Rikke Baumgarten og Helle Hestehave i 1999. De skabte mærket ud fra deres fælles forståelse for mode, og de har gennem de seneste mange år slået sig fast som et af de mest innovative og spændende danske designerbrands. Gennem årene har Rikke Baumgarten og Helle Hestehave vundet adskillige priser for deres nyskabende kollektioner, heriblandt årets brand i 2009.
< 1 2 3 >

Baum und Pferdgarten tøj kollektioner


Hvert år formår de to modeentusiaster at levere helt unikke kollektioner med masser af must have styles, og du kan derfor altid være sikker på at blive præsenteret for de nyeste og bedste designs, når du kigger på produkter fra det succesfulde brand. På kun ganske få år blev kvinder over det meste af verden helt vilde med det feminine tøj, hvor der aldrig er gået på kompromis med selv den mindste detalje. Derudover er brandet særlig kendt for at skabe kontraster ved at sammensætte forskellige stærke farver og skønne print. Hos Butler-Loftet er vi også faldet pladask for det fremadstormende mærke, og her på siden har vi samlet et udvalg af de meste efterspurgte items. Her tilbyder vi blandt andet alt fra smarte bluser og buksedragter til lækre t-shirts og tasker, så du finder derfor med stor sandsynlighed også noget, der passer til dig og din garderobe. Der er ingen tvivl om, at de danske modeskabere er blandt de absolut førende, når det gælder dansk og international mode. Hvis du alligevel vil have et overblik over de mest aktuelle tendenser, kan du altid tage et kig på vores nyheder fra Baum und Pferdgarten, hvor vi løbende præsenterer dig for de absolut nyeste varer fra det ikoniske brand.

Feminine kjoler og bluser fra Baum und Pferdgarten


Med nederdele, kjoler, bukser og overdele fra det verdenskendte designernavn kan du være sikker på at have tøj, der er lidt udover det sædvanlige. Gang på gang leverer de to kreative kvinder nemlig uimodståelige designs fuld af fantasi, og på den måde viser den stærke designduo, at de fremstiller med masser af humor, hvilket netop kommer til udtryk i de forskellige legende looks. Det er blandt andet denne enorme sans for mode, der netop gør deres kollektioner sprudlende og spændende for piger og kvinder at klæde sig i. Samtidig er deres brug af materialer med dyb omtanke for kvalitet, og derfor vælger de kun de absolut bedste stoffer som eksempelvis silke, uld og bomuld. De kombinerer de klassiske styles som kjoler, jakker, t-shirts, toppe, bluser og skjorter med utraditionelle metoder og giver dig et inspirerende resultat i form af skønne designs. Enkeltheden og kvaliteten i samtlige produkter gør, at de passer til stort set enhver anledning. På hverdage kan du eksempelvis anvende en smuk ribstrikket trøje med en god pasform, der gør den behagelig af have på selv på de længste arbejdsdage. Skal du til en festlig begivenhed, er gå-i-byen-outfittet også sikret ved at vælge en af de mange lækre nederdele, hvis smarte effekter giver et smukt og feminint udtryk. Med tøj fra Baum und Pferdgarten er det kun din fantasi, der sætter grænsen, og du kan sagtens kombinere de mange items på forskellige måder for at skabe et nyt og spændende look. Fuldend dit outfit med lækre accessories, og understreg det rå, elegante eller moderne ved din stil. Hos Butler-Loftet har vi altid et stort udvalg af accessories til kvinder, hvor vi blandt andet tilbyder smarte items som solbriller og hårpynt.

Bestil dit tøj fra Baum und Pferdgarten hos Butler-Loftet


Findes der noget bedre end lækkert tøj af høj kvalitet? Nej, vel? Hos Butler-Loftet fører vi udelukkende designernavne, som vi selv vil elske at gå i, og derfor er det også helt naturligt, at vi har fundet plads til Baum und Pferdgarten i vores voksende sortiment. Hos os finder du altid et stort udvalg af forskellige lækre produkter, og der er altid noget nyt og spændende på vej. Hvad enten du er til de printede kjoler, nederdele eller smukke silketoppe, så tør vi næsten godt garantere, at der også er noget, der falder i din tøjsmag. Mulighederne for smarte looks synes nærmest uendelige med det danske brand, og der er da heller ikke noget, der tyder på, at de tidløse designs går af mode lige foreløbigt. Når du har fundet dit favoritprodukt, er der mange fordele ved at handle det hos Butler-Loftet. Foruden at vores shop har åben 24 i døgnet, og at du derfor kan shoppe, når du vil, får du blandt andet altid fri fragt ved køb over 600kr. Bestiller du inden kl. 12.00 på hverdage, sørger vi samtidig for at levere din pakke sikkert og hurtigt allerede inden for 1-3 hverdage. Skulle du fortryde dit køb, har du naturligvis 30 dages returret. Du har også mulighed for at blive en del af vores kundeklub, der giver dig endnu flere fordelagtige handelsbetingelser. Hvis du har spørgsmål til vores store kvalitetsudvalg, levering og fragt eller returnering, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Hos Butler-Loftet ser vi frem til at give dig en god handelsoplevelse!