Kundeservice: (+45) 9631 5050
Gratis fragt med GLS ved køb for 400 Kr.

Baum und Pferdgarten


Baum und Pferdgarten er et dansk high-end brand til kvinder, som blev etableret af Rikke Baumgarten og Helle Hestehave i 1999. De skabte mærket ud fra deres fælles forståelse for mode, og de har gennem de seneste mange år slået sig fast som et af de mest innovative og spændende danske designs brands. Gennem årene har Rikke Baumgarten og Helle Hestehave vundet adskillige priser for deres nyskabende kollektioner. De formår for hvert år at levere helt nye unikke kollektioner med masser af must have styles.
< 1 2 >

Tøj fra Baum und Pferdgarten


Baum und Pferdgarten formår gang på gang at skabe kollektioner med alt fra kjoler, toppe, leggings, bukser og jakker som er fantastisk smukke og emmer af sans for unikke detaljer og en masse æstetik. De leverer et stærkt design fuld af fantasi og er altid helt unikke i print og broderinger. Designduoen viser altid, at de er to kvinder med en god portion humor, hvilket kommer til syne i deres legende og humoristiske design. Det gør netop deres design sprudlende og spændende for piger og kvinder at iklæde sig. Deres brug af materialer er med dyb omtanke for kvalitet og Baum und Pferdgarten vælger kun de bedste kvaliteter indenfor silke, uld, bomuld og flere. De kombinerer de klassiske styles som kjoler, jakker, T-shirts, toppen, bluser og skjorter med utraditionelle metoder og giver dig et fantastisk resultat i form af skønne designs.

Baum und Pferdgarten kjoler og nederdele i stærkt design som får smilet fremz

Loftet forhandler Baum und Pferdgarten til damer for at give dig høj kvalitet og et unikt design. Du finder et stor udvalg af forskellige styles hos os, og der er altid noget nyt og spændende på vej. Hvad enten du er til Baum und Pferdgartens printede kjoler, nederdele eller smukke silketoppe, så er der helt sikkert noget for dig blandt de mange modeller. Finder du en top i et smukt grafisk print kan du med stor effekt kombinere den med en Baum und Pferdgarten nederdel eller bukser i samme print, og pludselig har du et smukt sæt. Mulighederne er uendelige hos Baum und Pferdagarten. Så slip fantasien løst og shop deres nye styles nu hos Loftet