MANGLER DU HJÆLP?
Kontakt support@butler-loftet.dk
Videoinspiration
MEN - WOMEN

Arkk Copenhagen – fashion sneakers


Arkk Copenhagen er et sneakersmærke, der laver detaljebevidste, enkle og stilrene sko. Sneakermærket blev grundlagt i 2014 af de to kompromisløse og streetwear-elskende venner Kasper Høj Rasmussen og Thomas Refdahl. Netop fra street-wear miljøets farvekombinationer og former skaber de, med deres egne og helt unikke designkompetencer, de funktionelle og æstetiske sko som kendetegner Arkk Copenhagens stil.
Alle designs er 100% lavet i Danmark og forhandles globalt i 36 forskellige lande globalt. Hver kollektion byder på innovativt fodtøj med skarpe linjer og speciallavede såler, der giver fleksibilitet, og er med til at højne sneakermarkedet.

Butler-loftet er online forhandler af Arkk Copenhagen til både MEN og WOMEN

Arkk Copenhagen er enkelt, minimalistisk og sneakersuniversets flagskib


Den dedikerede og progressive sneaker virksomhed, bestående af de to venner, har lokation i København, hvilket brandets navn også antyder. Derfor har de hypede sneaks udtryk og rødder fra nordisk design og arkitektur. Navnet Arkk indikerer tanken om et skib og navigation, der portrættere Arkk Copenhagens visioner om altid, at se fremad mod nye horisonter og eventyr. Derfor er det store A i logoet formet som buen på et skib. Stavningen af Arkk sko kan drille lidt - mange skriver achk sneakers, arch sko, arrk copenhagen eller ark sko. Skulle du stadig være i tvivl så er det rigtige en gang for alle Arkk Copenhagen. Butler-Loftet.dk byder dig derfor ombord på Arkks skib, der lægger fra kajen i København og tager dig med til fremtidens sneaks.

Butler-Loftet.dk er officiel forhandler af danske Arkk Copenhagen sko


De unikke og funktionelle sko er nu landet på vores webshop, Butler-loftet.dk, i flere forskellige styles og varianter. Blandt andet forhandler vi de populære modeller Raven og Eaglezero. Vi holder os hele tiden opdateret på de nyeste sneakertrnds og kvaliteter, hvilket gør vi også tilbyder forskellige farvetyper og nuancer i bl.a Eaglezero S-E15 serien. Arkk sneaks er inspireret af løbesko og highend fahsion sneaks, og arbejder primært med nylon, mesh og nubuck, der blandt andet kendes fra modellerne Raven FG 2.0 samt Raven Mesh. Grundet de simple og stilrene linjer og former, er det nemt at kombinere de forskellige Arkk sneakerstyles til et hvert outfit. Ark Copenhagen er til dig, der går op i de seneste fashion tendenser, og vægter køb af komfort i et eksklusivt look med høj detaljegrad. Hos Butler-loftet.dk er det for os vigtigt, at skabe nem og sikker shopping muligheder. Vi leverer med GLS for hurtig og sikker levering. Desuden er der fuld returret i 30 dage, såfremt varerne ikke er tilfredsstillende, hvormed der vedlægges en returlabel i pakken.