Kundeservice: support@butler-loftet.dk
Udsalg ? Vi har lige tilføjet flere varer til udsalget. Se det her
5 stjerner på Trustpilot

Ami

Ami er et fransk mærke af designeren, Alexandre Mattiussi, som står for en casual stil og simple designs med et udtryk, der er både ungdommeligt og fyldt med energi. Det unge franske brands har opnået en kæmpe popularitet i løbet af få år, og populariteten fortsætter med at vokse både i og uden for hjemlandet. I dag kan Ami findes i over 300 butikker verden, hvilket blandt andet inkluderer Barneys i New York, 10 Corso Como og selvfølgelig Butler-Loftet. Dertil har de deres egne fire butikker i Paris, Tokyo, London og Hong Kong.

Ami betyder ven på fransk, hvilket i høj grad er toneangivende for brandets filosofi, som står for en afslappende, autentisk og venskabelig tilgang til mode og appellerer til en bestemt type, der er ungdommelig, cool og sorgløs. Inspirationen bag Amis mange designs kommer fra, hvordan Alexandre Mattiussi føler sig forbundet til virkeligheden. Han forsøger ikke at skabe et karikeret billede af, hvordan Ami ville kunne ændre dit liv ved at gå i tøjet eller f.eks. revolutionere en chino eller en jakke. For ham handler det om at være i kontakt med virkeligheden samt sætte pris på det simple og ægte.
"I created Ami with this idea of designing clothes for my friends... - Alexandre Mattiussi, skaberen af Ami"
ALEXANDRE MATTIUSSI
Alexandre Mattiussi; grundlagde Ami, som vi kender det i dag, tilbage i 2011 hvor han genåbnede brandet efter at have lukket en tidligere "version" af virksomheden tilbage i 2002. Ami er fransk for "ven", og det har fået sit navn fra Alexandres initialer, A og M og sidste bogstav i hans efternavn, hvilket til sammen bliver til Ami. Før Alexandre Mattiussi grundlagde Ami var han designer for store modehuse som Dior Homme, Marc Jacobs og Givenchy.
TØJ I ØJENHØJDE
Ideen bag Ami er at lave tøj, som den almindelige mand vil gå i. Den almindelige mand som elsker tøj, men ikke nødvendigvis er et rendyrket modedyr. Det er vigtigste for designeren, Alexandre Mattiussi, er skabe nogle styles, som mænd kunne relatere til på daglig basis både med hensyn til stil, men prisen for Amis tøj skulle ligeledes være inden for rækkevidde.
"I wanted to create a wardrobe for a real guy – a guy like you, a guy like me... - Alexandre Mattiussi, skaberen af Ami"

AMI smiley

Ami smiley er en ikonisk og fast tilbagevendende kollektion hos Ami. Inspirationen stammer fra chefdesigneren, Alexandre Mattiussis barndom, hvor han første gang begyndt at få med hans røde beanie. En beanie som han har taget med sig videre i sit voksenliv. Kollektionen indeholder alt fra skjorter, crewneck sweaters, cardigans, hoodies, t-shirts, accessoires og meget mere. Budskabet for Ami smiley er positivitet og livsglæde, som Ami prøver at give videre til sine følgere. Du kan se styles fra kollektionen sammen med mange andre populære styles fra Ami online hos Butler-Loftet.
Kunne du lide vores indlæg om AMI?

På vores side, The Journal, kan du finde massere af spændende indlæg om Butler-Loftets brands, videoer, nye kollektioner og meget mere.

Vi er glade for, at du ville læse med.